Brasserie Zonnestraal

Dinerbon Hilversum Brasserie Zonnestraal
Adres
Loosdrechtse Bos 19
1213RH Hilversum
Telefoon
035 5385402
Dinerbon Hilversum Brasserie Zonnestraal
Dinerbon Hilversum Brasserie Zonnestraal

Brasserie Zonnestraal bevindt zich aan het Loosdrechtsebos 15 in Hilversum op het gelijknamige Landgoed Zonnestraal. Dit landgoed was in het verleden de locatie van het sanatorium voor tbc-patiënten en doet vandaag de dag onder meer deels dienst als horecagelegenheid. De brasserie is gevestigd in het Termeulen paviljoen van dit markante gebouw, dat van buiten nog steeds de unieke moderne statuur van ruim 90 jaar geleden heeft, maar van binnen uiteraard aan de eisen van de hedendaagse tijd is aangepast. De brasserie heeft een strakke inrichting en is tevens voorzien van een groot terras, zodat je er op de dagen dat het Hollandse weer het toelaat ook op je gemak buiten van een hapje en een drankje kunt genieten. Vanwege de ligging in de natuur is Brasserie Zonnestraal een populair start- of rustpunt voor mensen die in de omgeving een korte wandeling of langere wandeltocht maken. Je kunt er met je dinerbon of dinercheque van zondag tot en met vrijdag van 10 uur ‘s morgens tot 5 uur ‘s middags terecht. Op zaterdag is Brasserie Zonnestraal gesloten.

Omdat de brasserie alleen maar overdag geopend is, is de menukaart daar vanzelfsprekend op aangepast. Je zal er voornamelijk gerechten op aantreffen die prima passen bij lekkere trek rond lunchtijd. Heb je zin in een smakelijke warme hap, dan kun je onder meer kiezen uit diverse soepen, omeletten of een uitsmijter. Het uiterst vriendelijke personeel van Brasserie Zonnestraal maakt desgewenst ook graag een salade voor je klaar of trakteert je smaakpapillen genoeglijk met een bagel met gemarineerde warme Thaise kip of gerookte zalm. Deze twee laatstgenoemde lunchvarianten worden overigens gecompleteerd met nacho’s en guacamole. Uiteraard is Brasserie Zonnestraal ook hét adres voor een heerlijke sandwich, tosti of burger, die vanzelfsprekend belegd worden met de heerlijkste, pure en écht verse producten. Wil je je door de brasserie culinair laten verrassen, kies dan voor de sharing lunch voor 2 personen, waarbij de keukenbrigade zelf een lunch voor je samenstelt uit het beschikbare aanbod van de menukaart.

Lunchen in deze luxueuze ambiance kun je bij Brasserie Zonnestraal natuurlijk gewoon (deels) betalen met behulp van het saldo van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10