Lai Do

Dinerbon Hilversum Lai Do
Adres
Kapittelweg 309G
1216JA Hilversum
Telefoon
035 6215980
Dinerbon Hilversum Lai Do
Dinerbon Hilversum Lai Do
Dinerbon Hilversum Lai Do

Wil je je Dinerbon gebruiken om lekker Chinees te eten? In Hilversum kan dit bij Restaurant Lai Do. Restaurant Lai Do is gespecialiseerd in de Chinees-Indische keuken, maar ook in Kantonees en Sichuan gerechten. Restaurant Lai Do bestaat al meer dan 40 jaar en is daarmee een begrip in Hilversum In 2016 is het restaurant compleet vernieuwd tot een luxe en gezellige ambiance, waar je het uren kunt volhouden. Gastvrijheid en goede service staan hoog in het vaandel bij Restaurant Lai Do, om iedere gast een gevoel van thuiskomen te bezorgen. Laat je ook verwennen in de prettige ambiance met heerlijke gerechten en neem je Dinercheque mee naar Hilversum.

Het restaurantmenu

Je kunt in het restaurant kiezen voor een menu, maar ook voor a la carte. Het Canton menu voor een vaste prijs bestaat uit een voorgerecht, een soep, een hoofdgerecht en een dessert. Daarbij inbegrepen zit een fles huiswijn of een non alcoholische vruchtensap. Je kunt ook kiezen voor een Indische rijsttafel. Daarbij krijg je een voorgerecht, een hoofdgerecht dat bestaat uit talloze verschillende gerechtjes en een nagerecht. Ook hier zit een fles huiswijn inbegrepen. Wil je meerdere Aziatische keukens proberen via allemaal kleine hapjes? Kies dan voor het Shared Dining Menu. Aan de hand van zes stappen bepaal je zelf welke gerechten je geserveerd krijgt. Je kiest eerste een soep en salade, vervolgens gestoomde en hartige hapjes, dan gebakken of geroosterde gerechten, wok gerechten en bijgerechten. Als afsluiter kies je een nagerecht. Wil je geen vast menu? Dan kun je met je Dinerbon ook a la carte eten en zelf je gerechten uit het menu kiezen.

Afhaalmenu

Je kunt je Dinercheque ook inzetten als je thuis lekker Chinees wilt eten. Hiervoor heeft Restaurant Lai Do een speciaal afhaalmenu. Het afhaalmenu kent vele gerechten en je kunt de gerechten heel gemakkelijk online bestellen en betalen met Ideal. Het afhaalmenu is uitgebreid en er staan ook hele rijsttafels op. Heb je helemaal geen zin om de deur uit te gaan? Bestellingen vanaf € 15,- kunnen ook bezorgd worden. Voor een feestje thuis, verzorgd restaurant Lai Do ook een Chinese catering. Zo zet je je gasten heerlijke Chinese of Indische gerechten voor.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10