San Leo

Dinerbon Hilversum San Leo
Adres
Emmastraat 13
1211NE Hilversum
Telefoon
035 6210206
Dinerbon Hilversum San Leo
Dinerbon Hilversum San Leo
Dinerbon Hilversum San Leo

Ben jij ook zo gek op Italiaans eten? Als je in Hilversum of omgeving woont of je bent een keer in de buurt, vergeet dan niet je Dinerbon mee te nemen naar San Leo in hartje Hilversum. San Leo is een Italiaans restaurant waar je een grote keuze hebt uit talloze Italiaanse gerechten. Je kunt hier in het restaurant eten, bij mooi weer op het terras, maar het je kunt je eten ook laten bezorgen of afhalen. Op de website van San Leo kun je heel gemakkelijk de gerechten die jij thuis wilt proberen bestellen en het wordt netjes bij je langs gebracht. Eet je in het restaurant, dan moet je je Dinercheque zeker meenemen.

Het menu

Het menu van San Leo is zeer uitgebreid. Lust je alles wat Italiaans is wel, dan heb je keuze te over. Houd je niet van pasta of pizza? Er staan genoeg andere gerechten op de kaart om lekker en goed te eten. Het menu begint natuurlijk bij het voorgerecht. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende koude voorgerechten en warme voorgerechten. Bij typisch Italiaanse voorgerechten kun je denken aan geroosterd brood met tomaten, basilicum en olijfolie of een carpaccio. Wat dacht je van een warm voorgerecht met slakken in champignons of een heerlijke Italiaanse vissoep?

Pasta's en pizza's

En natuurlijk hoort er bij een Italiaans restaurant ook pasta en pizza op de kaart te staan. Ook bij San Leo kun je met je Dinerbon terecht voor een heerlijke pasta of pizza. Er zijn talloze pasta's, zoals de klassieke spaghetti in diverse smaken, tagliatelle en ook de lasagne mag niet ontbreken. Ook heeft San Leo verschillende vegetarische pasta's op het menu. Er is ook een grote keuze in pizza's vooral voor bestelling thuis is de pizza populair en ze wijn verkrijgbaar in talloze verschillende smaken.

Vleesgerechten en visgerechten

Geen liefhebber van een pasta of pizza? Geen probleem. Je kunt je Dinercheque ook inwisselen voor een Italiaans vleesgerecht of een visgerecht. Daarnaast is er op het menu een apart plekje ingericht voor spareribs die gebakken worden op de houtskool grill. Als afluister kun je bij je keuze uit dessert niet om een Italiaanse tiramisu of Italiaans ijs heen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10