Nozem

Dinerbon Hoofddorp Nozem
Adres
Concourslaan 26
2132 DK Hoofddorp
Telefoon
023 5766596
Dinerbon Hoofddorp Nozem
Dinerbon Hoofddorp Nozem
Dinerbon Hoofddorp Nozem

Tussen de winkels aan de gezellige Concourslaan in Hoofddorp is restaurant Nozem gevestigd. Het moderne, nog vrij nieuwe pand met zijn grote glazen pui is bijzonder van opzet. Als je door de uitnodigende, brede toegang het restaurant inloopt valt meteen de trendy inrichting op met opvallende industriële accenten zoals een bakstenen zijmuur en als blikvanger een grote, fraai vormgegeven metalen trap. Je kunt beneden aan een van de houten tafeltjes plaatsnemen of boven op de eerste verdieping gaan zitten waar je door de grote ramen een leuk uitzicht op de omgeving hebt. Op deze etage vind je ook een grote bar waardoor deze ruimte zeer geschikt is om af te huren voor feesten, partijen of bedrijfsuitjes. Nozem heeft nog iets bijzonders: een dakterras! Tijdens zomerse avonden kun je op het terras met bar op de tweede etage heerlijk buiten zitten, een unieke ervaring midden in het centrum van Hoofddorp. Het pand is overigens uitstekend toegankelijk voor mindervaliden door de brede ingang en de aanwezige lift.

De nog jonge eigenaar Jelle Hoenderdos, afkomstig uit een echte horecafamilie, heeft zijn moderne restaurant vernoemd naar de ‘nozems’, de eigentijdse jongeren op hun brommertjes uit de jaren zestig, de tijd dat zijn vader jong was. Deze moderne, eigentijdse sfeer, maar nu van deze tijd, heeft hij toegepast bij de inrichting en ook het menu van Nozem. Op de kaart vind je een gevarieerd aanbod van vlees- en visgerechten zoals heerlijke steaks, tournedos en zeebaars. Voor vegetariërs zijn er diverse voor- en hoofdgerechten zonder vlees verkrijgbaar. Kinderen zijn ook van harte welkom bij Nozem. Voor hen is er een speciaal kindermenu met hamburger, kroket of kipsaté met frietjes, appelmoes en salade. Bij Nozem kun je ook gezellig gaan lunchen. Er is een aparte lunchkaart met broodjes, salades en uitsmijters voor een lekkere en gezellige onderbreking van je drukke dag.

Restaurant Nozem is alle dagen van de week geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur. Het vriendelijke personeel van de bediening zal graag je Dinerbon of Dinercheque accepteren. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer, met station Hoofddorp op een kwartier loopafstand.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10