Minato Mirai

Dinerbon Ijmuiden Minato Mirai
Adres
Halkade 31
1976 DC Ijmuiden
Telefoon
0255 751296
Dinerbon Ijmuiden Minato Mirai
Dinerbon Ijmuiden Minato Mirai
Dinerbon Ijmuiden Minato Mirai

De Japanse keuken wordt in Nederland steeds populairder. Dit is vooral te zien aan de vele sushibars die overal in het land opduiken. Sushi is namelijk het meest bekende Japanse gerecht dat bij veel mensen in de smaak valt. Veel mensen hebben moeite om zelf sushi te maken en daarom is sushi een populair gerecht om te bestellen. Woon je in IJmuiden of omgeving? Of je komt wel eens in deze stad, neem dan je Dinerbon mee en bestel bij Minato Mirai lekker Japans eten. Natuurlijk kun je hier sushi bestellen, maar probeer ook eens andere Japanse gerechten. Het voordeel is dat je niet je deur uit hoeft, want je bestelt gemakkelijk online en laat het thuisbezorgen. Je bestelling ophalen met je Dinercheque mag natuurlijk ook.

Een zeer uitgebreide sushi kaart

Ben je ook een sushiliefhebber? Dan moet je de sushi van Minato Mirai zeker proberen. Er zijn dan ook talloze verschillende sushi gerechten te verkrijgen bij Minato Mirai. De sushi gerechten staan op de kaart gegroepeerd, zodat het zoeken naar de juiste sushi je wat gemakkelijker gemaakt wordt. Bestel bijvoorbeeld de Gunkan. Dit is een soort sushi met zeewier en rijst. Als je Temaki besteld, dan krijg je sushi die wat afwijkt in vorm. Geen ronde sushi, maar sushi in een puntzakje. Uramaki is dan weer een binnenste buiten zeewierrol. Vind je sushi eigenlijk maar veel te kleine hapjes? Zet je Dinerbon dan in voor Futomaki. Dit zijn extra grote sushirollen. In elke categorie kun zijn allerlei soorten sushi te kiezen, met diverse soorten vullingen. Minato Mirai is een waar paradijs voor liefhebbers van sushi.

Probeer andere Japanse gerechten

De Japanse keuken houdt niet op bij alleen sushi. Als voorgerecht kun je een heerlijke Japanse sojabonensoep bestellen. En heb je de Traditionele Japanse gebakken rijst of noodles wel eens geprobeerd? Verder zijn er bij Minato Mirai ook complete vleesgerechten en groentegerechten te bestellen, die op Japanse wijze zijn klaargemaakt. Vooral vis speelt hierbij een hoofdrol, maar er zijn ook genoeg gerechten met kip of beef te bestellen. Bij bestelling vanaf € 25,- krijg je ook nog eens één gratis gerecht. Je bestelling bij je thuisbezorgen kan vanaf een bedrag van € 10,-. Zoek daarom je Dinercheque op en geniet thuis volop van Japanse eten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10