Restaurant Najade

Dinerbon Loosdrecht Restaurant Najade
Adres
Oud-Loosdrechtsedijk 243
1231LX Loosdrecht
Telefoon
52.206655, 5.074490
Dinerbon Loosdrecht Restaurant Najade
Dinerbon Loosdrecht Restaurant Najade
Dinerbon Loosdrecht Restaurant Najade

Restaurant Najade is schitterend gelegen in het chique Najade Holiday Resort aan de dijk van de Loosdrechtse Plassen. In dit aantrekkelijke watersportcentrum kun je dineren op stand met uitzicht op de plezierjachten die zachtjes voorbijvaren. De witte villa aan het water waarin het restaurant gevestigd is zou niet uit de toon vallen in het mondaine Saint-Tropez of op een Caribisch eiland en brengt je meteen in vakantiestemming. Het interieur is smaakvol ingericht met een mooie houten vloer, een gezellig brandende open haard, gedempte verlichting en stijlvol meubilair. In de hoek staat een klassieke vleugel en op de achtergrond klinkt rustige muziek. Als het weer het toelaat kun je ook plaatsnemen op het grote buitenterras met comfortabele loungebanken, parasols en grote planten. De vriendelijke obers doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken en zullen graag je Dinerbon of Dinercheque accepteren.

In de keuken zwaait de ervaren chef-kok Erik van Dijk de scepter. Samen met zijn assistenten bereidt hij de lekkerste gerechten uit alle windstreken met gebruik van uitsluitend de beste biologische ingrediënten. Culinaire creativiteit en aandacht voor de seizoenen spelen daarbij een grote rol. Op de menukaart vind je klassiekers zoals foie gras, tournedos en fazant, maar ook veel heerlijke visgerechten, bijvoorbeeld zalm en een steeds wisselende ‘catch of the day’. De uitgebreide wijnkaart biedt keus uit vooral Franse en Italiaanse wijnen. Najade is ook zeer geschikt als locatie voor familiediners en bedrijfsuitjes. Er kan in het restaurant een aparte ruimte geboekt worden voor diners met maximaal 45 personen en er zijn ook vergaderzalen beschikbaar. Voor meerdaagse evenementen kun je in de villa’s naast het restaurant luxe appartementen en hotelsuites boeken.

Restaurant Najade is elke dag van de week geopend vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur in het zomerseizoen (mei t/m augustus) en vanaf 18:00 uur tot 22:00 uur in herfst en winter. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer, er is een halte naast het resort met een directe busverbinding naar het NS-station Hilversum. Als je met de auto reist kun je parkeren op het eigen parkeerterrein.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10