Restaurant De Driemaster

Dinerbon Medemblik Restaurant De Driemaster
Adres
Pekelharinghaven 49
1671 HM Medemblik
Telefoon
0227 - 54 30 20
Dinerbon Medemblik Restaurant De Driemaster
Dinerbon Medemblik Restaurant De Driemaster
Dinerbon Medemblik Restaurant De Driemaster

Aan de Pekelharinghaven in Medemblik zit Restaurant de Driemaster. Kom in de maritieme sferen in dit gezellige familierestaurant bij het IJsselmeer. Op dit gezellige terras kijkt u uit op de bootjes in de haven. Indien het weer niet mee zit, kunnen ze dit terras zelfs voor u overdekken en verwarmen. Pak dus uw Dinerbon er bij en breng een bezoek aan Restaurant de Driemaster!

Wanneer u met uw Dinerbon bij dit restaurant komt dineren, kunt u onbeperkt genieten met de smullerij uit de kombuis. Tijdens deze smullerij kunt u genieten van een aantal kleine voor- hoofd- en nagerechten. Dit kost slechts €33,50 per persoon! De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Lekkere visgerechten mogen bij dit havenrestaurant natuurlijk niet ontbreken. Wat vindt u bijvoorbeeld van gerookte makreel, gebakken sliptong of crabclaws? Het kan bij de smullerij allemaal. Ook is er een divers aanbod aan bijgerechten die u ook onbeperkt kunt bestellen, zoals frieten en een frisse salade. Als u na al deze heerlijkheden nog een gaatje over heeft, kunt u deze vullen met een lekker ijsje. Naast de Dinercheque zijn uw kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom bij Restaurant de Driemaster. Voor kinderen tot 12 jaar rekenen ze €1 per levensjaar voor de smullerij. Zo kunt u met het hele gezin allemaal verschillende gerechtjes proeven!

Op aanvraag kunt u ook komen lunchen of één van de speciale arrangementen bestellen. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een driegangendiner, spareribs of een groepsbuffet. Keuze genoeg met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10