De Koperen Vis

Dinerbon Monnickendam De Koperen Vis
Adres
Havenstraat 1
1141AW Monnickendam
Telefoon
0299-650627
Dinerbon Monnickendam De Koperen Vis

In december 2007 heeft de Koperen Vis haar deuren geopend en is gevestigd in een oude synagoge. Het was de bedoeling om een horeca gelegenheid te creëren waar een ongedwongen, laagdrempelige en relaxte sfeer moet hangen. Naar de mening van het restaurant is dit goed gelukt. Het is gelukt om de Koperen Vis de kwaliteit van een restaurant te geven, maar de gezelligheid van een café. Het restaurant is warm en sfeervol ingericht. Zo zijn er gezellige hoekjes gecreëerd en geeft de vide een uitzicht over het hele restaurant. De open keuken zorgt ervoor dat je ten allen tijden kan zien hoe de keukenploeg de lekkerste gerechten voor je klaarmaakt. Gastvrijheid, sfeer en service staan dan ook hoog in het vaandel bij de Koperen Vis. De Koperen Vis is de ideale plek om gebruik te maken van jouw Dinerbon.

De Koperen Vis vind je in de oude binnenhaven van Monnickendam. Aan de waterkant vind je het ruime, sfeervolle opgezette terras. Het terras is voorzien van licht en verwarming, zodat je tot laat in de avond op het terras kan blijven zitten om zo optimaal van je Dinercheque gebruik te kunnen maken!

De Koperen Vis is niet alleen een restaurant. De horecagelegenheid biedt jou alle aspecten van het uitgaan. U kunt heerlijk lunchen of dineren, maar ook gezellig stappen of genieten van live muziek. Zo probeert de Koperen Vis iets voor elke doelgroep te doen, om zo de meest veelzijdige horecagelegenheid van Monnickendam te worden!  Bij de Koperen Vis is alles mogelijk! Van zakelijke meeting tot partijen voor de kinderen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10