Restaurant de Doelen

Dinerbon Muiden Restaurant de Doelen
Adres
Sluis 1
1398 AR Muiden
Telefoon
0294-263200
Dinerbon Muiden Restaurant de Doelen
Dinerbon Muiden Restaurant de Doelen
Dinerbon Muiden Restaurant de Doelen

Restaurant de Doelen is een stijlvol restaurant in het prachtige historische plaatsje Muiden. Met uw Dinerbon bent u van harte welkom om te genieten van het beste van de Franse keuken. Laat u verassen door de authentieke gerechten die in een modern jasje zijn gestoken door de ervaren chef-kok.  De Doelen ligt pal aan de Groote Zeesluizen en de Vecht. In de zomer kunt u neerstrijken op het terras aan het water, waar u in alle rust kunt kijken naar voorbijvarende bootjes. Ondertussen kunt u met uw Dinerbon genieten van een voortreffelijke maaltijd!

De menukaart van Restaurant de Doelen wordt regelmatig aangepast aan het seizoen. In de winter vindt u er huisgemaakte terrines en heerlijke wildschotels met paddenstoelen. In de zomermaanden kunt u onder andere fruits de mer bestellen. Dit zijn onder andere oesters, kreeft of coquilles. Er kan ook betaald worden met uw Dinercheque. Onder de hoofdgerechten op de a la carte menukaart staan onder andere bavette béarnaise en wilde zeebaars en croûte de sel. Overigens bieden de chefs ook een aantal culinaire vegetarische gerechten aan. Bij De Doelen kunt u genieten van de Franse keuken in een Hollandse setting. Het restaurant zelf is warm en sfeervol met schilderijen en kroonluchters met echte kaarsen.

Als u nog nooit in Muiden bent geweest, moet u echt eens een dagje komen kijken. Slenter door de historische straatjes en speur in de kleine gezellige winkeltjes. Ook kunt u het beroemde Muiderslot bezoeken. Dit is slechts op steenworp afstand van restaurant De Doelen, waar u naderhand een hapje kunt eten met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10