Mamma Mia

Dinerbon Nieuw-Vennep Mamma Mia
Adres
Venneperweg 457
2153AD Nieuw-Vennep
Telefoon
0252 689 568
Dinerbon Nieuw-Vennep Mamma Mia
Dinerbon Nieuw-Vennep Mamma Mia
Dinerbon Nieuw-Vennep Mamma Mia

Welkom bij Mamma Mia! In dit Noord-Hollandse restaurant in Nieuw-Vennep kunt u genieten van heerlijke pizza’s, pasta’s, shoarma en grillgerechten in ruil voor uw Dinerbon of Dinercheque. Geniet van een lekkere Italiaanse of Turkse maaltijd in het sfeervol ingerichte restaurant of kies ervoor om uw favoriete gerecht in het comfort van uw eigen huis te nuttigen door online te bestellen en op te halen. Bij Mamma Mia maken ze het u graag naar uw zin!

Op de menukaart vindt u een ruime keuze aan koude en warme voorgerechten, pizza’s met vlees en vis, pasta’s en diverse vlees- vis- en grillgerechten. Geniet als voorafje van mozzarella capresi of antipaste di pesce met zalm, paling, garnalen, krab, anjovis, tonijn en toast. Neem daarna een verrukkelijke quattro staggioni met tomatensaus, kaas, knoflook, ham, salami, champignons en paprika of spaghetti met tonijn en uitjes. Bent u een shoarmaliefhebber? Dan kunt u bij Mamma Mia uw geluk niet op, want hier vindt u de lekkerste shoarmagerechten in de omgeving! Kies met uw Dinerbon voor een broodje super shoarma lams, een shoarma schotel gyros met gebakken champignons, paprika, uit en salade of shoarma speciaal met kip, pita’s en salade. Sluit uw maaltijd af met een heerlijke tiramisu of tartufo waar u gewoon met uw Dinercheque voor kunt betalen!

Ervaar zelf al het lekkers dat Mamma Mia te bieden heeft en breng een bezoekje aan deze leuke plek aan de Venneperweg in Nieuw-Vennep. Het vriendelijke personeel hoopt u snel te mogen ontvangen! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10