Bistro De Garde

Dinerbon 's-Graveland Bistro De Garde
Adres
Zuidereinde 208
1243KR 's-Graveland
Telefoon
035 6561030
Dinerbon 's-Graveland Bistro De Garde
Dinerbon 's-Graveland Bistro De Garde

Bistro De Garde is te vinden aan het Zuidereinde 208 in ‘s-Gravenland. Het horecabedrijf is gevestigd in een karakteristiek, monumentaal pandje dat alleen al van buiten een en al knusheid uitstraalt. Die warme ambiance valt ook binnen duidelijk te bespeuren. Als je er binnenstapt wacht je een gezellige inrichting en vriendelijk personeel dat alles in het werk stelt om het je in culinair opzicht naar de zin te maken. Aan de achterzijde van de bistro is een smal, maar gezellig terras gecreëerd, zodat je er op zonnige dagen langs het water iets kunt eten en drinken. Bistro De Garde is op maandag en dinsdag gesloten. Van woensdag tot en met zondag kun je er terecht van 12 uur ‘s middags tot middernacht. Zorg er op de openingsdagen echter wel voor dat je op tijd met je dinerbon of dinercheque binnen bent, want de keuken sluit al om al half 10 ‘s avonds.

Aangezien de bistro in de middag en in de avond open is kun je er zowel van een lekkere lunch als van een overheerlijk diner genieten. Waar je ook voor kiest je kunt bij dit horecabedrijf gegarandeerd lekkernijen van topkwaliteit verwachten. De keuken van De Grande is Frans georiënteerd en de chef-kok en zijn keukenbrigade werken alleen maar met dagverse, gezonde en seizoensgebonden producten. Alles wat je op de menukaart aantreft is sowieso huisgemaakt. Vanzelfsprekend kun je bij deze bistro voor je diner a la carte een keuze maken uit diverse verrukkelijke voor-, hoofd- en nagerechten. Maar wil je echt waar voor je geld, dan stel je je eigen 3-gangendiner samen tegen een gereduceerde totaalprijs. De Grande biedt lekkerbekken ook een telkens wisselend maandmenu aan, waarbij je je smaakpapillen laat verrassen met hetgeen de chef-kok voor je in petto heeft. Bij lekker eten hoort vanzelfsprekend een goed glas wijn. Wat dat betreft zal deze bistro je niet teleurstellen, want men kan er wijnen uit praktisch alle windstreken serveren.

Heb je volop genoten van al het heerlijks dat Bistro De Grande tijdens je verblijf aan je geserveerd heeft, dan kun je de rekening daarvoor uiteraard (deels) betalen met het saldo van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10