Restaurant Havenrijk

Dinerbon Uitgeest Restaurant Havenrijk
Adres
Lagendijk 41
1911 MT Uitgeest
Telefoon
0251 - 31 39 37
Dinerbon Uitgeest Restaurant Havenrijk
Dinerbon Uitgeest Restaurant Havenrijk
Dinerbon Uitgeest Restaurant Havenrijk

Zoekt u nog een leuke bestemming voor uw Dinerbon of Dinercheque! Breng dan eens een bezoekje aan restaurant Havenrijk in Uitgeest. Omringd door boten, water en een prachtig beschermd natuurgebied vindt u dit pareltje. Bijna alle tafels bieden uitzicht over het Uitgeestermeer of de jachthaven waar het restaurant sinds 1970 is gevestigd. In de warme zomermaanden geniet u buiten op het ruime terras van een lekkere maaltijd en in de winter zit u binnen bij open haard gezellig en warm.

Bij restaurant Havenrijk staat milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daarom werkt de keuken zoveel mogelijk met verse en seizoensgebonden producten uit de regio Uitgeest. Zo halen ze groenten bij Liefting uit Heiloo, vlees bij Prime Meat uit Beverwijk en vis bij Jan van den Kommer uit Uitgeest. Op de menukaart vindt u een scala aan culinaire lekkernijen met wekelijks wisselende specialiteiten. Ruil uw Dinerbon in voor een heerlijke gemarineerde carpaccio vooraf, gevolgd door een surf en turf bestaande uit een spiesje van diamanthaas en gamba’s met chimichurri en sluit af met verrukkelijke handgemaakte bonbons van bonbonatelier N. Limmen. Meld vooral wanneer u allergieën of speciale eetwensen heeft, dan houdt de keuken hier rekening mee. Kies ook een mooie wijn van de gevarieerde wijnkaart of laat u adviseren over de best passende wijn bij uw gerecht door de behulpzame bediening.    

Neem uw kinderen gerust mee, want het restaurant beschikt over een aparte speelruimte met speelgoed, tekenmuur, televisie en playstation. Ook buiten hoeven kinderen zich niet te vervelen dankzij de leuke buitenspeeltuin. Kortom, een geweldige locatie voor uw Dinercheque! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10