Paviljoen Smit Bokkum

Dinerbon Volendam Paviljoen Smit Bokkum
Adres
Slobbeland 19
1131AA Volendam
Telefoon
0299-367246
Dinerbon Volendam Paviljoen Smit Bokkum
Dinerbon Volendam Paviljoen Smit Bokkum
Dinerbon Volendam Paviljoen Smit Bokkum

Het paviljoen Smit-Bokkum is al ruim 150 jaar één van de beste en populairste restaurants uit Volendam. Met de grootste toewijding wordt hier door de vijfde en zesde generatie van Smit-Bokkum iedere dag hard gewerkt om u het allerlekkerste te laten proeven van wat Volendam te bieden heeft. U vindt het restaurant aan het IJsselmeer waar u prachtig uitkijkt over het water en Jachthaven Marinapark terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd. Een fantastische bestemming voor uw Dinerbon!  

In het paviljoen is de wereldberoemde ambachtelijke palingrokerij gevestigd waar al sinds 1856 de beroemdste smaakmaker van Volendam wordt gerookt. Op de menukaart vindt u de originele huisgerookte delicatessen terug samen met een selectie van oer-Volendamse streekgerechten waar u met uw Dinercheque uit kunt kiezen. Denk aan een verrukkelijke IJsselmeerpaling met seizoensgroenten of een smaakvolle Noordzeetong. Ook vlees- en vegetarische gerechten staan op de kaart, zoals een heerlijke tournedos en vegetarische dagschotel. Een lunch of diner is ideaal te combineren met een rondleiding door de aan het restaurant grenzende palingrokerij of een bezoek aan het Palingsoundmuseum boven de rokerij. Verder vindt u op het aangrenzende schelpenstrandje naast het zonnige en beschutte terras een permanente expositie van beelden van Rob Cerneus , een bekende kunstenaar uit Monnickendam. Zeker de moeite waard om eens doorheen te lopen!  

Bij Smit-Bokkum beleeft u een authentieke culinaire ervaring en leert u meer over de rijke en bijzondere geschiedenis van het restaurant. Kom gezellig langs met uw Dinerbon of uw Dinercheque en ervaar gastvrijheid zoals het ooit is bedoeld. 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10