Remy's Bistro

Dinerbon Zaandam Remy's Bistro
Adres
Weerpad 2
1504 NX Zaandam
Telefoon
0646137576
Dinerbon Zaandam Remy's Bistro
Dinerbon Zaandam Remy's Bistro
Dinerbon Zaandam Remy's Bistro

Volg een kookworkshop bij Remy’s Bistro in Zaandam

Wil je jouw dinerbon liever niet uitgeven aan eten, maar wil je dit juist zelf bereiden? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een leuke activiteit met vrienden, familie, collega’s of het gezin? In dat geval doet het je zeker goed om met je dinerbon een kookworkshop te volgen bij Remy’s Bistro in Zaandam. Deze kookworkshop begin om 13:30 uur, waar je eerste alle uitleg krijgt over de workshop, Thee en koffie zijn uiteraard inbegrepen en in groepen van twee wordt een viergangendiner opgebouwd. Volg jij binnenkort een kookworkshop bij Remy’s Bistro in Zaandam?

Bootje varen met een arrangement van Remy’s Bistro in Zaandam

Remy’s Bistro in Zaandam is gelegen aan het water, wat de locatie uitstekend geschikt maar voor een leuk dagje weg. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dag bootje varen met je dinercheque? Dit wordt je aangeboden in samenwerking met RS Watersport. Het team van Remy’s Bistro in Zaandam regelt het eten voor je, zodat je onbezorgd het water op kunt gaan. Uiteraard ben je met je dinercheque ook van harte welkom voor een lekkere lunch, een uitgebreider diner of een kopje thee of koffie met wat lekkers. Neem gerust eens een kijkje op de menukaart en ontdek alle arrangementen die er voor je zijn.

Remy’s Bistro in Zaandam is van woensdag tot en met zondag geopend

Op welke dag van de week kom jij een keer langs bij Remy’s Bistro in Zaandam. Het restaurant is van woensdag tot en met vrijdag geopend vanaf 17:00 uur en op zaterdag en zondag is het restaurant geopend vanaf 14:00 uur. Om er zeker van te zijn dat je aan kunt schuiven bij Remy’s Bistro in Zaandam, is het verstandig om van tevoren even per telefoon een reservering te maken met het personeel.

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10