Lisa & Wilhelmina Oss

Dinerbon Oss Lisa & Wilhelmina Oss
Adres
Spoorlaan 56
5348 KC Oss
Telefoon
06 28137320
Dinerbon Oss Lisa & Wilhelmina Oss
Dinerbon Oss Lisa & Wilhelmina Oss
Dinerbon Oss Lisa & Wilhelmina Oss
Dinerbon Oss Lisa & Wilhelmina Oss

TOP SERVICE

 

Service, daar draait het om. Wij leggen onze gasten graag in de watten. Of je nou binnen een minuut een lekkere koffie mee de trein in neemt of urenlang aan je scriptie zit te werken, wij staan voor je klaar! Ons jonge team bestaat uit harde werkers die Lisa & Wilhelmina zien als tweede thuis. Wij streven naar een ‘lekker thuis gevoel’ voor zowel onze gasten als onze medewerkers.

ONZE KOFFIE

 

Wij serveren koffie van Blue Mountain. De kwaliteit en de smaak van de koffie staan op plek één, Blue Mountain neemt daarnaast verantwoordelijkheid voor de gehele koffieketen. Van koffieboer, naar coöperatie, naar logistiek, branden en het vermarkten. Dit vinden wij een zeer belangrijk gedachtegoed. (H)eerlijke koffie! Hebben we je verrast? Neem eens een zakje mee!

LOCATIE

 

We hebben veel  geluk met ons prachtige, historische hoekpand aan de Spoorlaan. Het pand bestaat al meer dan 100 jaar en voordat Lisa & Wilhelmina haar entree maakte heeft men hier ruim 40 jaar naar de kroeg gekund; een bruin café met de beste biefstuk van Oss. Wij hebben nu meer dan 80 zitplaatsen dus je kunt rustig je plekje uitzoeken.

 

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10