Steaks & Bites

Dinerbon De Lutte Steaks & Bites
Adres
Dorpstraat 3
7587AA De Lutte
Telefoon
0541 551350
Dinerbon De Lutte Steaks & Bites
Dinerbon De Lutte Steaks & Bites
Dinerbon De Lutte Steaks & Bites
Dinerbon De Lutte Steaks & Bites

Als je niet zo heel erg bekend bent in De Lutte is het misschien even zoeken, maar Steaks & Bites bevindt zich in de bovenverdieping van eetcafé Plexat, waardoor beide horecabedrijven uiteindelijk op hetzelfde adres aan de Dorpsstraat 3 zijn gevestigd. Steaks & Bites is met de trap en met een lift bereikbaar, zodat ook mindervaliden probleemloos toegang tot het etablissement kunnen krijgen. De moderne ambiance is voorzien van talloze houten elementen, waardoor een knusse, warme sfeer ontstaat en men beschikt er over een balkonterras vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de brink en de Sint Plechelmuskerk. Steaks & Bites is iedere maandag, dinsdag en woensdag gesloten. Van donderdag tot en met zondag kun je er vanaf 4 uur ‘s middags met je dinercheque of dinerbon terecht.

Het concept van dit restaurant is te omschrijven als een uitvergroot tapasrestaurant, waarbij deze vorm zich niet specifiek tot de Spaanse keuken beperkt, maar gasten op lekkernijen uit alle windstreken worden getrakteerd. Hoe al die heerlijkheden tot stand komen kun je met eigen ogen zien, want Steaks & Bites is voorzien van een open keuken. Kies je voor de steaks-sectie op de menukaart, dan heb je de mogelijkheid om van verschillende vlees- en visvarianten te smullen. Als je dit horecabedrijf met 2 of meer personen bezoekt kun je er ook voor een sharing diner gaan waarbij je je laat verrassen door de reeks warme en koude gerechten die de chef-kok in meerdere gangen aan je presenteert. Geen zin – of geen tijd – voor een uitgebreid meergangendiner? Maak dan je keuze uit de ruime selectie verschillende ‘bites’ op de menukaart. De ‘bites’ bij Steaks & Bites bestaan niet alleen maar uit vlees- en visvarianten. Het is ook mogelijk om er van heerlijke vegetarische gerechten te genieten. Voor de jonge smulpapen zijn er bij deze eetgelegenheid speciale ‘kids bites’ verkrijgbaar in de vorm van friet met een snack.

Aan al het goede komt uiteindelijk helaas een einde, dus ook aan lekker eten en drinken bij Steaks & Bites. Op het moment dat je de rekening vooral je genuttigde consumpties gepresenteerd krijgt kun je gewoon je dinercheque of je dinerbon erbij pakken en het openstaande bedrag (deels) met het saldo ervan betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10