Restaurant 't Arsenaal (MA t/m DO)

Dinerbon Deventer Restaurant 't Arsenaal (MA t/m DO)
Adres
Nieuwe Markt 33
7411 PC Deventer
Telefoon
057061 64 95
Dinerbon Deventer Restaurant 't Arsenaal (MA t/m DO)
Dinerbon Deventer Restaurant 't Arsenaal (MA t/m DO)

Aan de Nieuwe Markt 33 in Deventer huist restaurant ’t Arsenaal, een bijzondere plek waar u met uw dinerbon een leuke avond uit kunt beleven. Het restaurant is gehuisvest in maar liefst twee monumentale panden, waarvan eentje een overblijfsel is van de oude sacramentskapel van de Mariakerk. Het komt er op neer dat u kunt dineren met uw dinercheque in een prachtige historische ruimte onder het driebeukige hallen plafond, waar u op de eerste verdieping het restaurant aantreft en op de begane grond de bar. Wat echt indrukwekkend is is de binnenplaats van ’t Arsenaal, waar u in de zomer kunt lunchen, dineren of genieten van een glas wijn. Deze binnenplaats bevindt zich tussen de oude kerkmuren, en doen denken aan een romantische historische locatie in Frankrijk.

Op het menu van restaurant ’t Arsenaal staan verfijnde gerechten. Begin uw culinaire avontuur met uw dinerbon met een tartaar van rund, duxelles van paddenstoelen en een gepocheerd eitje dat wordt geserveerd met truffelmayonaise of een terrine van gerookte zalm, forel en Noilly Prat, dat wordt geserveerd met mayonaise van spekbokking en crème van rode bier. Vervolgens kunt u onder andere proeven van een biefstuk van hertenbout met beignets van hazelnoot, saus van Deventer koek en gebraiseerde zuurkool. Zin in een nagerecht? Op de kaart staat onder andere een tiramisu ‘Arsenaal style’: dit is een mousse van mascarpone, een saus van koffielikeur en mokka ijs.

Kom zelf de bijzondere sfeer proeven in dit restaurant op een historische locatie in Deventer en laat u verassen bij uw bezoek met uw dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10