De Gloepe

Dinerbon Diffelen De Gloepe
Adres
Rheezerweg 84A
7795 DA Diffelen
Telefoon
0523 251231
Dinerbon Diffelen De Gloepe
Dinerbon Diffelen De Gloepe

Een avond culinair genieten doe je bij De Gloepe

De Gloepe staat bekend om de overheerlijke à la carte kaart. De gerechten worden in vier tot vijf gangen geserveerd en bij ieder gerecht kun je een passend wijnadvies ontvangen. Hierdoor krijg je verschillende verschillende proeverijen, die met verfijnde opmaak worden geserveerd. Of je nu graag vis eet, vlees eet of vegetarisch eet, bij De Gloepe hebben ze met iedere eetwens rekening gehouden. Het restaurant is 50 jaar erg bekend in regio het Vechtdal, waardoor veel mensen het restaurant al weten te vinden. Schuif jij binnenkort ook een keer aan?

Ook voor grote arrangementen zit je met je dinerbon bij De Gloepe goed

Wist je dat je met je dinerbon bij De Gloepe ook uit verschillende arrangementen kunt kiezen? Ideaal als er bijvoorbeeld een avond uit voor een grotere groep op de planning staat. Voorbeelden van arrangementen die het restaurant verzorgd zijn een warm en koud buffet, een walking diner, een pannenkoekenbuffet, een klassieke brunch, een Italiaans pastabuffet, een High Tea De Gloepe, een hapjes buffet, een receptie en ceremonie en een avondpartij-bruiloft. Hierdoor weet je dat er voor iedere smaak meer dan genoeg mogelijkheden zijn.

Geniet van een stamppot buffet bij De Gloepe

In de maanden oktober tot en met en op elke zondagmiddag kun je bij De Gloepe terecht voor een overheerlijk stamppot buffet. Dit stamppot buffet wordt tussen 12.00 uur en 15.00 uur geserveerd. Geniet van een heerlijke kop winterse soep en twee verschillende stamppotten en een schotel. Ook heb je de keuze uit drie verschillende vleesgerechten en bijpassende garnituren. Wil je graag dit arrangement uitproberen met je dinercheque of heb je overige vragen die je graag stelt, voordat je langskomt met je dinercheque? Het gastvrije personeel staat je graag te woord als je belt naar het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10