Restaurant La Vida

Dinerbon Enter Restaurant La Vida
Adres
Dorpsstraat 71
7468CE Enter
Telefoon
0547 388 323
Dinerbon Enter Restaurant La Vida
Dinerbon Enter Restaurant La Vida

Restaurant La Vida is een gezellig Argentijns-Mexicaans restaurant, gelegen in het dorpscentrum van Enter. Enter is een dorp gelegen vlakbij Almelo, in de Achterhoek dus. In de Achterhoek is veel mooie natuur te vinden. Na een dagje wandelen of fietsen kunt u fijn langskomen bij La Vida. Ook als u toevallig in de buurt bent, kunt u zeker ook langskomen bij Restaurant La Vida. Leuk om te weten is dat La Vida het eerste Argentijns-Mexicaans restaurant is in Enter en omstreken. De Mexicaanse gerechten zijn daarnaast ook nog eens van uitzonderlijke kwaliteit.

 

Bij La Vida kunt u warme en koude voorgerechten bestellen. Bij de warme voorgerechten kunt u bijvoorbeeld kiezen uit taco’s, gamba’s of gemarineerde kipdrumsticks. Bij de koude voorgerechten kunt u kiezen voor guacamolesalade of carpaccio. Bij de hoofdgerechten is er keuze uit vleesgerechten, visgerechten en ovengerechten. Voorbeelden hiervan zijn rib-eye, ossenstaartpuntjes, gevulde paprika’s, tortilla’s, zalmfilet of een rijstschotel met schaaldieren. Bij de nagerechten kunt u kiezen uit chocolademousse, dame blanche of nog iets anders.

 

Restaurant La Vida is elke dag geopend, behalve op maandag. Van dinsdag tot en met zondag openen de deuren van La Vida op 12:00 en ze sluiten weer om 00:00. De keuken sluit echter wel al om 22:00. Restaurant La Vida is perfect om eens lekker Mexicaans of Argentijns te eten. Dit restaurant heeft tevens een gezellige sfeer met muren in verschillende kleuren en zwarte houten stoelen. Ook kunt u hier uw dinerbon of dinercheque inleveren. Vergeet deze dus niet mee te nemen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10