Restaurant Pizzeria Pronto

Dinerbon Enter Restaurant Pizzeria Pronto
Adres
Rijssenseweg 4
7468 AC Enter
Telefoon
0547 385 918
Dinerbon Enter Restaurant Pizzeria Pronto
Dinerbon Enter Restaurant Pizzeria Pronto

In het westen van Twente ligt het idyllische plaatsje Enter. Vroeger was Enter een echt zompen- en schippersdorp vanwege de nabijgelegen rivier de Regge. U kunt hier prachtige wandel- en fietstochten maken die u terugnemen in de tijd. Na zo’n sportieve dag bent u vast hongerig. Kom dan gezellig eten bij restaurant pizzeria Pronto. Hier eet u de lekkerste huisgemaakte Italiaanse gerechten uit de omgeving. Een fijne bijkomstigheid is dat u hier gewoon kunt betalen met uw Dinerbon of Dinercheque!

Bij Pronto beleeft u gegarandeerd een heerlijke avond. Op de menukaart staan diverse pizza’s, pasta’s en originele vlees- en visgerechten waar u in ruil voor uw Dinerbon uit kunt kiezen. Geniet van een lekkere calzone; een dubbelgeslagen pizza met tomatensaus, kaas, gebraden gehakt, ham en oregano, een kipfiletschotel of pasta matriciane met tomatensaus, spek, diverse groenten, kruiden en tomaat. Eet u liever vegetarisch? Geen probleem! Wat dacht u van een salade caprese met buffelmozzarella, pomodori tomaat, olijfolie en basilicum of een pizza vegeratio met tomatensaus, kaas en diverse groenten? Uiteraard kunt u uw maaltijd afsluiten met een verwennerij van de ijskaart. Mocht u liever thuis genieten van al dit lekkers, dan bezorgt Pronto uw favoriete pizza gewoon bij u thuis!

Restaurant Pronto is van maandag tot en met donderdag geopend vanaf 16.00 uur en op vrijdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. Kom snel langs om al dit lekkers zelf te proeven en vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10