Restaurant Pizzeria Pronto

Dinerbon Enter Restaurant Pizzeria Pronto
Adres
Rijssenseweg 4
7468 AC Enter
Telefoon
0547 385 918
Dinerbon Enter Restaurant Pizzeria Pronto
Dinerbon Enter Restaurant Pizzeria Pronto
Dinerbon Enter Restaurant Pizzeria Pronto

In het westen van Twente ligt het idyllische plaatsje Enter. Vroeger was Enter een echt zompen- en schippersdorp vanwege de nabijgelegen rivier de Regge. U kunt hier prachtige wandel- en fietstochten maken die u terugnemen in de tijd. Na zo’n sportieve dag bent u vast hongerig. Kom dan gezellig eten bij restaurant pizzeria Pronto. Hier eet u de lekkerste huisgemaakte Italiaanse gerechten uit de omgeving. Een fijne bijkomstigheid is dat u hier gewoon kunt betalen met uw Dinerbon of Dinercheque!

Pronto in Enter is een gezellig restaurant waar u met uw DinerCadeau kunt genieten van de Italiaanse keuken. Hier geniet u van heerlijke gerechten zoals pizza’s, pasta’s, vlees- en visgerechten en vegetarische gerechten. Natuurlijk kunt u afsluiten met een Italiaans dessert.

De kwaliteit ligt niet alleen op uw bord, maar ook bij de bediening en het personeel in het algemeen, zij doen hun uiterste best om u met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Het sfeervol ingerichte restaurant helpt hierbij natuurlijk ook.

Geniet met uw DinerCadeau van heerlijk eten bij Pronto in Enter!

Restaurant Pronto is van maandag tot en met donderdag geopend vanaf 16.00 uur en op vrijdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. Kom snel langs om al dit lekkers zelf te proeven en vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10