De Witte Hoeve

Dinerbon Giethoorn De Witte Hoeve
Adres
Zuiderpad 32
8355 CA Giethoorn
Telefoon
0521 361428
Dinerbon Giethoorn De Witte Hoeve
Dinerbon Giethoorn De Witte Hoeve
Dinerbon Giethoorn De Witte Hoeve

Jong en oud kunnen lekker eten bij De Witte Hoeve in Giethoorn

De Witte Hoeve in Giethoorn is een kindvriendelijk en gezellig pannenkoekenrestaurant. Normaal kun je hier al erg betaalbaar uit eten, maar met je dinerbon wordt het nog leuker. Je kiest uit tientallen pannenkoeken, maar je hebt ook de keuze uit diverse maaltijdsalades, broodspecialiteiten, plates, voorafjes en nagerechten. Zo weet je zeker dat zowel jong als oud lekker kunnen eten bij De Witte Hoeve in Giethoorn. Kom je liever langs voor een kop thee met wat lekkers? Of een limonade voor de kleine? Ook dat is geen enkel probleem met je dinerbon.

Huur een bootje via De Witte Hoeve in Giethoorn

Trek je er een dagje op uit naar Giethoorn, dan mag het huren van een bootje natuurlijk niet ontbreken. Je verkent op een leuke en uitnodigende manier dit sfeervolle plekje. De Witte Hoeve in Giethoorn maakt deze bootverhuur mogelijk. Voor zowel grote groepen als kleine groepen is er voldoende keuze. Ga jij voor een fluisterboot, een sloep of een kajak? De mogelijkheden zijn zeer divers via De Witte Hoeve in Giethoorn.

Grote en kleine groepen zijn van harte welkom bij De Witte Hoeve in Giethoorn

Of je nu langskomt met z’n tweetjes of een grote groep, zoals je familie, collega’s of vrienden. Het restaurant biedt meer dan genoeg plek voor grote groepen en kleine groepen. Je hebt de keuze uit meerdere zalen en terrassen. Zo biedt het voorhuis een geweldig uitzicht op de dorpsgracht, waar ook het terras te vinden is. Het achterhuis is erg ruim opgezet en beschikt over diverse gezellige nisjes. Ook het achterhuis heeft een leuk uitzicht op een groot terras. Waar wil jij graag zitten met je dinercheque bij De Witte Hoeve in Giethoorn? Als je en voorkeur hebt voor een specifieke ruimte, is het verstandig om van tevoren even te reserveren met je dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10