Amused Food & Wine (ALLEEN WO & DO)

Dinerbon Hardenberg Amused Food & Wine (ALLEEN WO & DO)
Adres
Gedempte Haven 1
7772 VD Hardenberg
Telefoon
0523 234080
Dinerbon Hardenberg Amused Food & Wine (ALLEEN WO & DO)
Dinerbon Hardenberg Amused Food & Wine (ALLEEN WO & DO)

Let op: Hier kunt u de cadeaukaart alleen gebruiken op woensdag en donderdag. Op vrijdagen en in het weekend kan de Diner Cadeaukaart dus niet gebruikt worden.

Amused Food & Wine is te vinden aan de Gedempte Haven 1 in Hardenberg. Het moderne en elegant ingerichte etablissement bevindt zich op de begane grond van een 7 verdiepingen hoog appartementencomplex dat gelegen is aan een uitloop van de rivier de Vecht. Chef-kok Chiel de Groot en gastheer Willy Huisken verwelkom je graag in hun restaurant en stellen alles in het werk om je smaakpapillen te verwennen met tal van overheerlijke en vooral ook exquise gerechten. Het horecabedrijf beschikt tevens over een royaal terras met stoelen en banken vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over het water en de omgeving van het Vechtpark. Amused Food & Wine is iedere maandag en dinsdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er vanaf 5 uur ‘s middags met je dinercheque of dinerbon terecht.

Uit eten gaan bij deze eetgelegenheid betekent dat je er gegarandeerd eerlijke producten geserveerd krijgt. De chef-kok geeft er sterk de voorkeur aan om gerechten te bereiden op basis van de op dat moment beschikbare regionale producten, zodat je de echt verse smaak van het Vechtdal kunt proeven. Deze aanpak betekent ook meteen dat er bij Amused Food & Wine geen uitgebreide menukaart aan je gepresenteerd wordt en dat je dus ook niet kunt kiezen welke gerechten er aan je geserveerd worden. Je laat al die keuzes bij dit restaurant volledig over aan de chef-kok, die met de beschikbare (seizoens)producten een 4-, 5-, 6- of zelfs 7-gangendiner voor je klaarmaakt. Uiteraard kan tijdens de bereiding van de verschillende gangen altijd wel gewoon rekening worden gehouden met speciale wensen van de gasten als er sprake is van een dieet of een allergie. Aangezien dit restaurant niet alleen maar gespecialiseerd is in het serveren van heerlijk eten, maar ook ruime expertise in huis heeft op het vlak van wijn kun je er zeker van zijn dat de meest passende wijncombinaties bij de verschillende gerechten aan je geserveerd zullen worden.

Heb je volop genoten van de luxe spijzen en dranken die Amused Food & Wine je in de loop van de avond gepresenteerd heeft en wordt het tijd om de rekening daarvoor te betalen, dan kun je daarvoor uiteraard gewoon (deels) het saldo van je dinercheque of je dinerbon benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10