Restaurant Caballeros

Dinerbon Hengelo Restaurant Caballeros
Adres
Marktstraat 26
7551DV Hengelo
Telefoon
074-3030293
Dinerbon Hengelo Restaurant Caballeros
Dinerbon Hengelo Restaurant Caballeros

In het centrum van de Overijsselse stad Hengelo ligt restaurant Caballeros. Restaurant Caballeros staat bekend om haar Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse kaart. Het restaurant is sfeervol ingericht in een Zuid-Amerikaans interieur, zodat je de Zuid-Amerikaanse cultuur kunt proeven én beleven. Voor echt Mexicaans of Zuid-Amerikaans eten is je Dinerbon hier een goede besteding. Of je je Dinercheque nu meeneemt om in ambiance met z'n tweeën te eten of dat je met een hele grote groep komt, iedereen is welkom om de authentieke Zuid-Amerikaanse sfeer te beleven. Kom dus ook naar het gezellige Hengelo, want in het centrum is altijd wel wat te beleven.

De menukaarten van restaurant Caballeros

Breng je een bezoek aan restaurant Caballeros dan heb je keuze te over. Er is een menukaart voor het diner, maar ook een tapaskaart, een afhaalkaart en een wijnkaart. Je komt met je Dinerbon daarom altijd aan je trekken bij Caballeros. De menukaart biedt een zeer uitgebreid aanbod aan verschillende Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse voorgerechten, soepen en hoofdgerechten. Hierbij kun je genieten van traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten, waarin veel vlees is verwerkt. Ook kun je kiezen voor burritos, taco's of het traditionele chili con carne. Veel vleesgerechten worden traditioneel op de grill bereid. Maar ook als je niet van vlees houdt, zit je bij restaurant Caballeros goed met de keuze uit visgerechten of vegetarische gerechten.

De tapaskaart

Wil je liever geen grote vleesgerechten eten? Ga dan voor de tapaskaart en bestel daar kleine tapas. Je kunt er meerdere bestellen voor een hele leuke prijs. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende tapas met vlees, tapas met vis of vegetarische tapas. Op werkdagen is het leuk dat je je Dinercheque kunt gebruiken voor het onbeperkt eten van tapas. Hierbij mag je twee uur lang onbeperkt tapas eten tegen een vaste prijs.

De afhaalkaart

Bevalt Mexicaans en Zuid-Amerikaans eten je wel en wil je dit ook thuis eten? Bekijk dan de afhaalkaart van restaurant Caballeros eens. De afhaalkaart staat vol met allerlei lekkere Mexicaanse gerechten die je in het restaurant kunt ophalen en thuis kunt nuttigen. Ook als je restaurant Caballeros niet bezoekt voor een diner, kun je toch nog de Mexicaanse sfeer thuis halen met heerlijke gerechten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10