Dijk 59

Dinerbon Losser Dijk 59
Adres
Denekamperdijk 59
7581 PX Losser
Telefoon
+3153 5381598
Dinerbon Losser Dijk 59
Dinerbon Losser Dijk 59

Met Twentse gastvrijheid zal u ontvangen worden bij restaurant Dijk 59 in Losser. Op dit prachtige plekje dat omringd is door natuur kunt u hier terecht voor een lunch of diner bij het restaurant, een hapje en drankje op het terras en natuurlijk de bijbehorende speeltuin. Een perfecte plek voor jong en oud waar u natuurlijk met uw dinerbon of dinercheque terecht kunt.

Wij zijn een klein en sfeervol restaurant dat prachtig is gelegen midden in de Twentse natuur. Met onze uitdagende nieuwe speeltuin zijn wij een paradijs voor elk gezin of voor een verjaardagsfeestje. U kunt bij ons langskomen voor een goede kop koffie met huisgemaakte gebak, een borrel met lekkere hapjes, een goede lunch of een heerlijk diner met echte lokale gerechten. Wij houden onze kaart bewust klein zodat wij uitblinken in wat wij voor u bereiden. Van een heerlijke maaltijdsalade, een echte beefburger tot kalfsvlees uit onze eigen gemeente.

Kom restaurant Dijk 59 in Losser ervaren met uw dinerbon of dinercheque. Een plekje waar iedereen geniet van een drankje en een hapje op ons zonovergoten terras of in ons sfeervolle restaurant. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

 

Team DIJK 59 en de familie Game.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10