Las Carretas Oldenzaal

Dinerbon Oldenzaal Las Carretas Oldenzaal
Adres
Groote Markt 21
7571 EC Oldenzaal
Telefoon
0541 517951
Dinerbon Oldenzaal Las Carretas Oldenzaal
Dinerbon Oldenzaal Las Carretas Oldenzaal
Dinerbon Oldenzaal Las Carretas Oldenzaal

Las Carretas is een Mexicaans specialiteitenrestaurant dat te vinden is aan de Groote Markt 21 in Oldenzaal. Het restaurant is al vele tientallen jaren een begrip in de regio en is door de jaren heen meermalen bekroond vanwege de gezellige sfeer en het lekkere eten. Die gezellige sfeer wordt niet alleen veroorzaakt door de knusse inrichting van het etablissement, maar ook door het uiterst vriendelijke personeel. Het restaurant beschikt over twee ruime verdiepingen, zodat er praktisch altijd plaats beschikbaar is. Wil je echt zeker zijn van een vrije tafel, dan is vooraf reserveren met name verstandig als je er in het weekend het saldo van je dinerbon of dinercheque wilt gaan besteden. Las Carretas beschikt tevens over een royaal straatterras, zodat het ook mogelijk is om er bij mooi weer heerlijk ontspannen buiten te eten en te drinken terwijl de drukte van alledag aan je voorbijtrekt. Je kunt op elke dag van de week bij dit Mexicaanse restaurant terecht. Van maandag tot en met zaterdag is het van 5 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds geopend en op zondag van 4 uur ‘s middags tot 9 uur ‘s avonds.

Eten bij Las Carretas levert je een culinaire ontdekkingstocht in de smakelijke wereld van de Mexicaanse keuken. Dit betekent onder meer nacho’s of een guacamole dip als voorgerecht en een gegrilde steak of gebakken vis als hoofdgerecht. Maar ook als je liever de voorkeur geeft aan vegetarisch eten ben je bij dit restaurant aan het juiste adres. In dat geval kun je onder meer kiezen voor chili sin carne of vega-chimichanga. Ben je op zoek naar verrassende Mexicaanse smaakcombinaties, ga dan voor een van de specials van Las Carretas, zoals de burrito esplendido of de Mexican celebration. Speciaal voor de jonge smikkelaars heeft het restaurant kindergerechten op de kaart staan en naast heerlijk eten kun je er ook van verrukkelijke cocktails met een Mexicaans tintje genieten.

Is je gezellige verblijf bij Las Carretas tot een einde gekomen en wordt het tijd om al je genuttigde dranken en spijzen te betalen, dan kun je daarvoor bij dit restaurant gewoon (deels) het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10