De Kroon

Dinerbon Rijssen De Kroon
Adres
Laan Oud-Indiëgangers 1-A
7463CH Rijssen
Telefoon
0548 514388
Dinerbon Rijssen De Kroon
Dinerbon Rijssen De Kroon
Dinerbon Rijssen De Kroon

Sportcafé Ristorante Cafetaria De Kroon vind je aan de Laan Oud-Indiëgangers 1A in Rijssen. Het horecabedrijf is als het ware vastgeklonken aan Sporthal de Stroekeld, wat als bijkomend voordeel heeft dat er ruim voldoende parkeerplaatsen in de buurt aanwezig zijn waar je gratis je auto kunt parkeren. De warme tinten die voor de aankleding van dit etablissement gebruikt zijn zorgen voor een knusse, huiselijke sfeer en het bedienend personeel is ronduit vriendelijk en attent. De eetgelegenheid beschikt over een serre, die in de zomermaanden omgebouwd wordt naar een terras vanwaar je zowel in de zomer- als de wintermaanden uitzicht hebt op een wijds grasveld. Neem ook gerust je kinderen naar deze eetgelegenheid mee, want voor hen is er een speelhoek ingericht waar ze zich kunnen heerlijk vermaken terwijl jij op je gemak van je consumpties geniet. De Kroon is iedere zondag gesloten. Van maandag tot en met woensdag kun je er van 3 uur ‘s middags tot half 11 ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht en van donderdag tot en met zaterdag van 11 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds.

Omdat het etablissement zichzelf mede omschrijft als ristorante, is het je waarschijnlijk al duidelijk dat het culinaire aanbod zich er mede richt op de Italiaanse keuken. Dit resulteert onder meer in een salade tonno of pannuci als voorgerecht en diverse pasta- of lasagnevarianten als hoofdgerecht. De Kroon biedt je daarnaast keuze uit tientallen overheerlijke pizza’s. Maar ook als je geen fan van Italiaans eten bent, ben je bij deze eetgelegenheid aan het juiste adres. Op de menukaart prijken namelijk ook tal van verschillende vleesmenu’s, schotels met onder andere kip, kebab en döner en – als specialiteit van het huis – overheerlijke jufka. De kindvriendelijkheid van De Kroon klinkt ook door in het menuaanbod. Voor kleine smikkelaars zijn er namelijk speciale kinderopties met veelzeggende namen als het Winnie the Pooh menu en het Assepoester menu.

Als je dankzij het veelzijdige aanbod van De Kroon heerlijk hebt gegeten en het uiteindelijk tijd is geworden om je rekening voor al dat lekkers te voldoen, dan kun je daar vanzelfsprekend zonder problemen (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10