Drostes Herberg

Dinerbon Tubbergen Drostes Herberg
Adres
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon
0546 - 621264
Dinerbon Tubbergen Drostes Herberg
Dinerbon Tubbergen Drostes Herberg
Dinerbon Tubbergen Drostes Herberg
Dinerbon Tubbergen Drostes Herberg

De verrassing van het Twentse platteland is Droste’s bistronomie. Ongekunsteld, echt en eerlijk dineren, producten van en uit de streek van het seizoen.  Een 3 gangen Bib Gourmand menu is €49 per persoon. Als gewenst schenken ze er heerlijke (biologische) bijpassende wijnen bij.

 

Harald Droste koos voor de inrichting van het restaurant voor prachtige houten meubels van de wereldvermaarde Edammer ontwerper en kunstenaar Piet Hein Eek. ‘puur Hollands design zonder fratsen’.

 

Bij Droste’s restaurant wordt zoveel  mogelijk gewerkt met Twentse boeren voor het leveren van de producten. De biologische groenten worden verbouwd in de nabije omgeving.

De vleesrunderen komen van Peter oude Luttikhuis en zijn boerderij op wandelafstand van de herberg Droste’s. Ook de varkens komen uit de buurt. Alle dieren worden bij Droste’s van kop tot staart gebruikt. Veel daarvan gaat bijvoorbeeld in de populaire stoofpotten! Chef kok Hans ter Huurne weet precies hoe hij met de pure ingrediënten overheerlijke gerechten moet maken. Hij kookt met de seizoenen mee en de menukaart verandert vaak en is altijd verrassend.

Met uw Dinercheque bent u van harte uitgenodigd! Reserveren is noodzakelijk om teleurstelling te voorkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10