Zalencentrum het Anker

Dinerbon Wierden Zalencentrum het Anker
Adres
Wilhelminastraat 28
7642CS Wierden
Telefoon
0546571754
Dinerbon Wierden Zalencentrum het Anker
Dinerbon Wierden Zalencentrum het Anker

Een Dinerbon is niet alleen te gebruiken voor restaurants. Wist je dat je jouw Dinercheque ook kunt gebruiken als je een feestje te vieren hebt of als je een evenement wilt organiseren? In het mooie Overijssel staat in het plaatsje Wierden, gelegen naast de gemeente Almelo, zalencentrum het Anker. Zalencentrum het Anker biedt alle faciliteiten voor het geven van een leuk feest, een receptie of een zakelijke bijeenkomst. Wil je een groot buffet? Of heb heb je thuis een feestje te vieren? Dan kun je gebruik maken van de cateringservice van Zalencentrum het Anker.

Bruiloft

Wil je je bruiloft bij Zalencentrum het Anker vieren? Hier zijn zij in gespecialiseerd. Er zijn verschillende zalen beschikbaar, die allen stijlvol zijn ingericht. Of het nu een bruiloft is met een besloten gezelschap of voor een paar honderd mensen, Zalencentrum het Anker kan dit allemaal aan. Er zijn allerlei opties mogelijk, waarbij de verschillende zalen ook nog met elkaar verbonden kunnen worden en je kunt ook gebruikmaken van de buitenruimte. De aankleding van de zalen bepaal je helemaal zelf. Wil je je bruiloft misschien een bepaald thema geven, dan is dit ook mogelijk. Of je nu een receptie wilt plannen, een diner of een buffet, Zalencentrum het Anker zal jouw mooiste dag tot in de puntjes regelen.

Zakelijke bijeenkomsten

Zoek je een goede vergaderlocatie of een locatie om een zakelijk evenement te organiseren? Zalencentrum het Anker staat voor u klaar om alles te regelen. Of het nu een groot evenement is of een vergadering met een kleine groep, met de Dinerbon kun je in de pauze een lekkere lunch laten verzorgen of zelfs een buffet. Daarnaast zijn alle benodigdheden, zoals een beamer, een flip-over, geluidsinstallatie en schermen aanwezig voor een perfect georganiseerde vergadering of evenement.

De cateringservice

Er kunnen allerlei redenen zijn om thuis een leuk feestje te geven. Een verjaardag, jubileum of een babyshower. Om het je gasten naar je zin te maken kun je je Dinercheque gebruiken om een heerlijke catering aan te laten rukken van Zalencentrum het Anker. Eigenlijk is alles mogelijk, een koud buffet, warm buffet, hapjesbuffet of zelfs een barbecue. Bespreek hiervoor al je wensen met het team van Zalencentrum het Anker en jij beleeft met je catering een fantastisch feest.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10