Restaurant De Combuijs

Dinerbon Zwartsluis Restaurant De Combuijs
Adres
De Vlakte 20
8064PC Zwartsluis
Telefoon
038 386 6444
Dinerbon Zwartsluis Restaurant De Combuijs
Dinerbon Zwartsluis Restaurant De Combuijs

Restaurant De Combuijs bevindt zich aan De Vlakte 20 in het Overijsselse Zwartsluis. Het restaurant is onderdeel van het familie- en businessviersterrenhotel Zwartewater en is via de hoofdingang van het hotel bereikbaar. Het concept van dit etablissement heeft enkele jaren geleden een stevige verandering ondergaan, waarbij niet alleen de inrichting gemoderniseerd en opgefrist werd, maar ook de manier waarop gasten er van een hapje en een drankje kunnen genieten is gewijzigd. Met je dinercheque of dinerbon kun je er elke dag van de week terecht. Van maandag tot en met zaterdag vanaf 5 uur ‘s middags en op zondag al vanaf 4 uur ‘s middags. Gasten die het restaurant met de auto bezoeken kunnen vanzelfsprekend gewoon gebruik maken van het ruime parkeerplein van het hotel.

Aangezien De Combuijs zich in een viersterrenhotel bevindt, mag je er dan ook gemakshalve van uitgaan dat de dranken en spijzen die er op je bord verschijnen van eenzelfde hoogwaardige topkwaliteit zijn. Wat dat betreft zal dit restaurant je zeker niet teleurstellen. De verschillende gerechten waaruit je kunt kiezen verschillen weliswaar doorlopend, omdat men zich voor wat betreft de bereiding puur richt op echt verse seizoensproducten, maar het is goed mogelijk dat je smaakpapillen op exquise lekkernijen als springbok, zalm of sliptong worden getrakteerd. Ook is het niet uitgesloten dat je er kennis maakt met exclusievere gerechten, zoals een mals stukje struisvogel- of kangoeroevlees. Dankzij het ‘all you can eat’ concept bij De Combuijs kun je tegen een zeer betaalbare totaalprijs genieten van tal van bekende én nieuwe smaken. Er wordt daarnaast met een open keuken gewerkt, zodat je exact kunt zien hoe de koks je gewenste gerecht meteen voor je neus bereiden. Bij de buffetten maak je vervolgens je menu compleet door zelf onder meer soep, salades, sauzen en koude vlees- en vishapjes op te scheppen. Je sluit je all inclusive diner tenslotte af met een dessert van de ijskaart van De Combuijs.

Als het na een heerlijke smulpartij tijd is geworden om de rekening te betalen, dan kun je daar bij De Combuijs natuurlijk gewoon het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10