Olympia Zwolle

Dinerbon Zwolle Olympia Zwolle
Adres
Melkmarkt 20
80411MC Zwolle
Telefoon
038 4221082
Dinerbon Zwolle Olympia Zwolle

Liefhebbers van goede Griekse gerechten weten inmiddels al meer dan 15 jaar de weg te vinden naar restaurant Olympia aan de Melkmarkt 20 in Zwolle. De keuken van dit knusse Griekse restaurant in het centrum van de stad is elke dag van vier uur ‘s middags tot half elf ‘s avonds geopend, zodat je ruime keuze voor wat betreft je gewenste eetmomenten hebt en naar traditioneel Grieks gebruik desgewenst uitgebreid na kunt tafelen. Vooraf reserveren is niet strikt noodzakelijk, maar wordt door de medewerkers van Olympia wel heel erg op prijs gesteld. Door vooraf te reserveren voorkom je per slot van rekening ook dat er uiteindelijk gewoonweg geen plek voor je beschikbaar is of dat je lang moet wachten voordat er een tafel voor je vrij komt. 

Bij Olympia kun je je dinerbon of dinercheque benutten voor het bestellen van tal van verschillende Griekse gerechten. De huidige menukaart telt er maar liefst 95! Voor wat betreft de voorgerechten geeft dit Griekse restaurant je de keuze uit diverse soepen, salades en warme en koude voorgerechten. De hoofdgerechten die Olympia op haar kaart heeft staan kun je onderverdelen in grillgerechten, ovengerechten, stoofgerechten en visgerechten. Uiteraard omvat het hoofdgerecht klassiekers zoals gyros, suflaki en moussake, maar je kunt er ook voor kiezen om andere Griekse specialiteiten uit te proberen, zoals bijvoorbeeld het Apollo hoofdgerecht met lamskoteletten en aubergine of het Knossos hoofdgerecht met kipfilet in Griekse roomsaus en feta kaas. Specialiteit van het huis is de Olympia Schotel, waarbij je wordt getrakteerd op ossenhaas, suflaki speciaal, lamskotelet, gevulde wijnbladeren en aubergine. Voor alle hoofdgerechten geldt standaard dat ze gecompleteerd worden met rijst, gebakken aardappelen, salade en tzatziki.

Heb je na het nuttigen van het hoofdmenu nog een plekje in je buik over voor een traditioneel Grieks nagerecht, dan kan Olympia je smaakpapillen onder andere verwennen met baklava, een froeto salade met gemengde seizoensvruchten of kerassi pagoto (vanille-ijs met warme kersen). Kortom Grieks restaurant Olympia in Zwolle biedt je een compleet culinair eetfestijn in een smakelijke Griekse stijl. Wordt het na een avondje Grieks tafelen tijd om de rekening te voldoen, dan is het mogelijk om tijdens het afrekenen gebruik te maken van de dinercheque of de dinerbon die je voor dit restaurantbezoek met je mee hebt genomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10