Veridius@7

Dinerbon Rijswijk Veridius@7
Adres
Lange Kleiweg 62A
2288 GK Rijswijk
Telefoon
06 43599051
Dinerbon Rijswijk Veridius@7
Dinerbon Rijswijk Veridius@7

Veridius Catering - Kies voor Kwaliteit en Verse Smaaksensaties

Bij Veridius Catering staan we garant voor kwaliteit, daarom leveren wij altijd dagverse en overheerlijke producten bij u af. Of het nu gaat om rijkelijk belegde panbroden of prachtig aangeklede buffetten, wij maken van uw ontbijt, lunch of diner een groot succes! Van vergaderingen tot bedrijfsfeesten, en van verjaardagen tot bruiloften, wij bieden voor elke gelegenheid culinaire hoogstandjes. Bovendien is onze keuze niet alleen lekker, maar ook gezond en duurzaam!

Met meer dan 10 jaar ervaring in de horeca- en cateringbranche kunnen wij voldoen aan specifieke wensen en werken wij nauw samen met onze klanten om een optimale beleving te creëren. We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden waaruit u kunt kiezen, zoals kant-en-klare lunchboxen en uitgebreide cateringpakketten.

Kies voor Veridius Catering en ervaar de perfecte combinatie van smaak, kwaliteit en versheid. Laat ons uw culinaire partner zijn en geniet van een onvergetelijke cateringervaring.

 

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10