Restaurant Savoré

Dinerbon Roermond Restaurant Savoré
Adres
Sint Christoffelstraat 6
6041 JS Roermond
Telefoon
0475 206 035
Dinerbon Roermond Restaurant Savoré
Dinerbon Roermond Restaurant Savoré
Dinerbon Roermond Restaurant Savoré

Savoré - Ontdek de Mediterraanse Smaakbeleving

"Savoré" is een samensmelting van het woord "smaak" en symboliseert onze passie en liefde voor heerlijke, smaakvolle gerechten en wijnen uit de mediterrane keuken. Bij Savoré zijn we trots op onze Italiaanse roots, maar willen we u graag verrassen met onze eigen visie op de smaken van de "Mediterra".

Onze Mediterraanse Inspiratie

Reis met ons mee langs de betoverende kusten van de Mediterra en maak kennis met de verrukkelijke smaken en geuren van deze unieke regio. De term "Mediterra" verwijst naar het gebied rondom de Middellandse Zee, met landen als Spanje, Frankrijk, Italië, Griekenland en Marokko. Dit stelt onze chefs in staat om de volle diversiteit van de "Mediterra" te benutten, hun creativiteit de vrije loop te laten en grenzen te verleggen.

Onze Verleidelijke Menukaart

Bij Savoré vervagen we de grenzen tussen landen en creëren we onze eigen unieke Mediterraanse smaaksensaties die u lang bij zullen blijven. We streven ernaar om gerechten te bereiden die niet alleen uw smaakpapillen verrassen, maar ook uw hart veroveren.

Onze Geselecteerde Wijnen

Bij Savoré beschikken we over een uitgebreide wijnkelder met een ruime selectie aan wijnen die zorgvuldig zijn geselecteerd uit de Mediterraanse regio's. Deze wijnen zijn gekozen om de smaken van onze gerechten te complimenteren en uw smaakpapillen te verwennen. Laat u adviseren bij het kiezen van de perfecte wijn om uw diner compleet te maken. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om veel wijnen per glas te bestellen, dankzij onze ruime klimaatkamer.

Onze Betoverende Sfeer

Bij Savoré heten we u van harte welkom om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte. Laat u onderdompelen in de warme gastvrijheid van onze mediterrane omgeving, waar u heerlijk kunt ontspannen. Of u nu komt voor een romantisch diner, een gezellige avond met vrienden of een feestelijke gelegenheid, bij Savoré creëren we altijd de perfecte sfeer en is er altijd iets om van te genieten. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen bij Savoré, waar we samen het leven vieren!

 

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10