Kasteel Eyckholt

Dinerbon Roosteren Kasteel Eyckholt
Adres
Eyckholtstraat 13
6116 BR Roosteren
Telefoon
046 8883936
Dinerbon Roosteren Kasteel Eyckholt
Dinerbon Roosteren Kasteel Eyckholt
Dinerbon Roosteren Kasteel Eyckholt
Dinerbon Roosteren Kasteel Eyckholt

Heb je altijd al eens vorstelijk willen dineren? Kom dan met je Dinerbon naar Limburg. In het smalste stukje Nederland staat hier Kasteel Eyckholt. Kasteel Eyckholt is niet alleen een restaurant, je kunt hier ook terecht voor een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft of een ander feest of evenement. Hier geniet je in de prachtige ambiance van het kasteel, maar ook van het fraaie Limburgse landschap. Het is daarom absoluut de moeite waard om je Dinercheque op te zoeken en naar Limburg te rijden, om kennis te maken met deze provincie en zeker met Kasteel Eyckholt.

Het restaurant

Besteed je je Dinerbon in het restaurant, dan staat er een gastvrij team voor je klaar om je in de watten te leggen en je kennis te laten maken met heerlijke culinaire hoogstandjes. Hierbij wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale streekproducten. Je zult dus ook het echte Limburg op je bord gaan proeven. Je krijgt verschillende mogelijkheden. Je kunt a la carte eten, waarbij je keuze hebt uit een kaart met voorgerechten, soep, tussengerechten en hoofdgerechten, maar wil je je laten verrassen? Kies dan voor het verrassingsmenu. Bij het verrassingsmenu kies je een menu dat bestaat uit 3-gangen tot 6-gangen voor een vaste prijs, eventueel aangevuld met een wijnarrangement. De chef zal dan een menu voor je bereiden die zeker in de smaak zal vallen. Je kunt ook kiezen voor Menu Eyckholt. Voor een bepaalde periode geldt heeft de chef een wisselend keuzemenu samengesteld dat bestaat uit minimaal drie gangen dat eventueel is uit te breiden.

Je feest of evenement bij Kasteel Eyckholt

Heb je een feest te vieren of misschien wil je je bruiloft bij Kasteel Eyckholt vieren of heb je een zakelijk evenement? Alles is mogelijk en je bent gegarandeerd van een bijzondere locatie. Voor een bruiloft heeft Kasteel Eyckholt zelfs een eigen kapel waar je officieel kunt trouwen. Nadien kun je in het kasteel je receptie, diner of feest geven. Bedrijven kunnen één van de prachtige zalen in het kasteel huren voor hun vergadering of zakelijk evenement. Uiteraard kan lunch of diner ook verzorgd worden en kun je ook voor je feesten en evenementen met je Dinercheque bij Kasteel Eyckholt terecht.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10