Jazzcafé Dizzy

Dinerbon Rotterdam Jazzcafé Dizzy
Adres
's-Gravendijkwal 127
3021 EK Rotterdam
Telefoon
010 4773014
Dinerbon Rotterdam Jazzcafé Dizzy
Dinerbon Rotterdam Jazzcafé Dizzy
Dinerbon Rotterdam Jazzcafé Dizzy

Jazzcafé Dizzy aan de ’s-Gravendijkwal in Rotterdam is een begrip in de jazzwereld. Al meer dan veertig jaar kun je hier niet alleen heerlijk borrelen en dineren maar ook genieten van een keur aan nieuwe en gevestigde namen uit de jazzmuziek die op het podium optreden. Deze sfeervolle zaak is vernoemd naar de beroemde Amerikaanse trompettist John ‘Dizzy’ Gillespie. Veel grote namen hebben hier op het podium gestaan, maar Jazzcafé Dizzy verwierf in 1988 wereldfaam met het – onverwachte – laatste optreden van jazzgrootheid Chet Baker die er samen met stamgast Jules Deelder aan de whisky zat en spontaan besloot twee liedjes mee te spelen met een Rotterdams bandje. In het gezellige, authentieke interieur is ook voldoende ruimte voor een familiefeest of bedrijfsborrel en bij mooi weer is het goed toeven in de unieke binnentuin. Het vriendelijke personeel doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Afrekenen kun je uiteraard met je Dinerbon of Dinercheque.

Jazzcafé Dizzy is een geliefde plek om in een relaxte, muzikale omgeving lekker te gaan lunchen of dineren. Op het verrassende en steeds wisselende dagmenu vind je de lekkerste veganistische gerechten met onder meer heerlijke gevulde aubergines. De bekende Rotterdamse chef-kok Viki V. zwaait hier tegenwoordig de veganistische scepter in de keuken en dat proef je! Voor de gerechten en de drankjes worden heel redelijke prijzen gerekend en de fantastische muzikale ambiance krijg je er gratis bij. Geen wonder dat dit etablissement veel vaste klanten kent die hier regelmatig een gezellige avond doorbrengen.

Dit bijzondere jazzcafé is elke dag geopend. Op maandag kun je er terecht vanaf 15:30 uur tot 23:00 uur, op dinsdag t/m donderdag vanaf 12:00 uur tot 01:00 uur, op vrijdag en zaterdag vanaf 12:00 uur tot 02:00 uur en op zondag vanaf 12:00 uur tot 23:00 uur. De locatie is goed bereikbaar met tram of bus en metrostation Dijkzicht ligt om de hoek. Als je met de auto komt kun je parkeren aan de ’s-Gravendijkwal of in een van de zijstraten. Kom hier genieten van de speciale Rotterdamse jazzsfeer!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10