Restaurant Waanzinnig

Dinerbon tilburg Restaurant Waanzinnig
Adres
Willem II Straat 52A
5038 BH tilburg
Telefoon
013 5425229
Dinerbon tilburg Restaurant Waanzinnig
Dinerbon tilburg Restaurant Waanzinnig

Let op: Gedurende coronatijd alleen besteedbaar dinsdag t/m donderdag.

Restaurant Waanzinnig in Tilburg is wel een heel bijzonder restaurant. De sfeer is heerlijk huiselijk, laagdrempelig en gezellig. De gerechten die u bestelt zijn eigentijds, vers en gemaakt met echte pure ingrediënten. Dat is echter niet wat deze plek zo bijzonder maakt. Het is de persoonlijke service, en het verhaal, van Restaurant Waanzinnig in Tilburg wat dit restaurant zo uniek maakt. En het mooie is: u kunt hier gewoon gebruik maken van uw Dinerbon of dinnercheque!

 

Restaurant Waanzinnig in Tilburg wordt namelijk gerund door mensen met ‘een psychische kwetsbaarheid’. Bij dit restaurant werken ze middels een werk-leer proces om zo hun medewerkers klaar te stomen voor de toekomst. Creativiteit en huiselijkheid staan voorop bij de begeleiding, en dat leidt tot geweldige resultaten. Bij dit restaurant draait het echt om liefde, toewijding en aandacht voor het individu. U bestelt hier dus niet alleen geweldige smakelijke gerechten, maar kunt er ook nog een ‘echt verhaal’ bij verwachten.

Je kunt bij Restaurant Waanzinnig in Tilburg heerlijk lunchen, een snelle kop koffie drinken of uitgebreid dineren, want uiteindelijk blijft het ook gewoon echt een restaurant.

 

Naar Restaurant Waanzinnig in Tilburg gaat u dus echt voor een pure totaalervaring. Terwijl u heerlijk geniet van een lekkere lunch of uitgebreid diner, draagt u op uw eigen manier bovendien ook nog een steentje bij aan de ondersteuning van dit prachtige concept!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10