Brasserie Cribs

Dinerbon Amersfoort Brasserie Cribs
Adres
Sint Jorisstraat 75
3816 DH Amersfoort
Telefoon
033 8887500
Dinerbon Amersfoort Brasserie Cribs
Dinerbon Amersfoort Brasserie Cribs
Dinerbon Amersfoort Brasserie Cribs

Brasserie Cribs is een gezellig restaurant in Amersfoort. Bij dit stijlvolle restaurant kun je terecht voor een kop koffie, heerlijke lunch of uitgebreid diner. Laat je verrassen door de creatieve menukaart en kom hier optimaal genieten. Brasserie Cribs betaal accepteert de dinerbon en dinercheque als betaalmiddel.

Genieten in het eeuwenoude Amersfoort

Je vindt dit gezellige restaurant midden in het centrum van Amersfoort. Ga je binnenkort een dagje winkelen, neem dan tussendoor plaats op het gezellige terras voor een lunch- of koffiepauze. Bekijk historische gebouwen en ontdek prachtige eeuwenoude straatjes en huizen. Kom vervolgens helemaal tot rust in het moderne restaurant van Cribs. Op het restaurant op het gezellige Sint Jorisplein geniet je van heerlijke gerechten en een goede kop koffie. De chef werkt alleen met hoogwaardige ingrediënten en de menukaart wisselt regelmatig. Bestel als lunch een heerlijk broodje met avocado en ei of een verse Luijkse wafel. Op de menukaart vind je verder soepen en salades en het restaurant serveert veel vegetarische gerechten. Kom je dineren, dan heb je de keuze uit verschillende klassieke gerechten: geniet van een sappige hamburger of bestel de heerlijke veggie-burger. Het restaurant serveert veel pastagerechten en heeft verschillende nagerechten op het menu staan.

Talloze mogelijkheden

Een middag bij Brasserie Cribs is eigenlijk altijd een goed idee: kom heerlijk borrelen of strijk neer na een stadswandeling met de kinderen. Bestel op een koude winterdag een glas warme chocolademelk en geniet op een warme dag van een verfrissend drankje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het restaurant is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 en leent zich daarom uitstekend voor een gezellige middag met het gezin of een avondje met vrienden. Leg van tevoren je Dinerbon of Dinercheque klaar, zodat je deze niet vergeet mee te nemen. Met deze bonnen heb je een voordelig avondje uit en geniet je van een uitgebreid diner, zonder aan het einde van de avond gepresenteerd te worden met een flinke rekening. Laat je verrassen door dit gezellige restaurant en bezoek het prachtige Amersfoort. Elk seizoen heeft het restaurant een nieuwe menukaart en heb jij een reden om terug te komen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10