Hey! Pannenkoek

Dinerbon Amersfoort Hey! Pannenkoek
Adres
Zijpenberg 22
3825 DM Amersfoort
Telefoon
033 4943224
Dinerbon Amersfoort Hey! Pannenkoek
Dinerbon Amersfoort Hey! Pannenkoek
Dinerbon Amersfoort Hey! Pannenkoek

Wanneer u zin heeft in een écht lekkere pannenkoek, kom dan naar Hey! Pannenkoek in Amersfoort. Traditioneel gebouwd maar met een frisse inrichting en een knipoog naar vroeger, is de gezellige pannenkoekenboerderij helemaal op haar plek in de moderne wijk. Het ruime terras is omringd door de weilanden van de naastgelegen zorgboerderij, waardoor u kan uitkijken over het mooie boerenland. Kom snel langs met uw Dinerbon!

Bij Hey! Pannenkoek kunt u met uw Dinercheque kiezen uit maar liefst 200 verschillende pannenkoeken. Om het u wat makkelijker te maken staat er 22 specialiteiten op de kaart, zoals een heerlijke pannenkoek met spek, ham, kaas, tomaat, ui en currysaus en een pannenkoek met appel, boerenjongens en slagroom. Alle pannenkoeken zijn ambachtelijk bereid in de open keuken, wat ook voor uw kinderen erg leuk is om te zien. Voor hen is er veel te beleven! Zo is de kinderboerderij een geweldige bezienswaardigheid voor uw kinderen en zijn er binnen en buiten verschillende speelmogelijkheden waar zij zich mee kunnen vermaken. Niet alleen is Hey! Pannenkoek een geweldig pannenkoekenrestaurant, ook is het de ideale locatie voor een lunch, high tea, receptie, borrel of feest. Het restaurantgedeelte boven, het gezellige zaaltje aan de zijkant of bij mooi weer het terras, worden graag voor u beschikbaar gesteld!

Elke dag van de week kunt u een verrukkelijke pannenkoek eten bij Hey! Pannenkoek. Op woensdag en van vrijdag tot en met zondag kunt u zelfs al vanaf 11.30 uur terecht. Uw Dinerbon of Dinercheque accepteren ze graag! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10