Restaurant Marimba (MA t/m VR)

Dinerbon Amersfoort Restaurant Marimba (MA t/m VR)
Adres
Achter het Oude Stadhuis 3
3811CH Amersfoort
Telefoon
033 4655784
Dinerbon Amersfoort Restaurant Marimba (MA t/m VR)
Dinerbon Amersfoort Restaurant Marimba (MA t/m VR)

Let op: U kunt hier alleen doordeweeks uw Diner Cadeaukaart verzilveren. Daarnaast accepteert Mexicaans restaurant Marimba alleen de fysieke dinerpassen. Geen digitale/papieren vouchers

Ben je op zoek naar een leuk restaurant om jouw dinerbon of dinercheque te besteden? Reserveer dan eens bij restaurant Marimba in het centrum van Amersfoort!

Restaurant Marimba is de place to be voor authentiek Mexicaans eten in Amersfoort. Het restaurant in de straat ‘Achter het oude stadhuis’ vind je naast het grote horecaplein ‘de Hof’. Dit is middenin het centrum van het eeuwenoude Amersfoort. Ga je een dagje winkelen, de oude stad bekijken met een stadwandeling of maak je een rondvaart door de grachten? Dan is dit restaurant de perfecte plek om jouw dag af te sluiten.

Authentiek Mexicaans eten begint natuurlijk met een Mexicaans biertje, een Margarita cocktail en nachos met guacamole. Naast nachos serveert dit restaurant verschillende gerechten. Populair zijn Fajitas, Quesadillas, Enchiladas en Burritos. Het fijne aan Mexicaans eten is dat je de gerechten heel makkelijk kunt aanpassen aan jouw voorkeuren. Wil je bijvoorbeeld vegetarisch of vegan eten? Dan is dat bij de Mexicaan meestal geen probleem. Vlees wordt vervangen door bonen en kaas door guacamole of salsa.

Voor de vlees en visliefhebbers zijn er natuurlijk ook verschillende mogelijkheden. Zo kun je Quesadillas bestellen met rundvlees of kip of bestel je een overheerlijk visgerecht. Ook goed om te weten is dat de Mexicaanse keuken ook een goede keuze is voor mensen die glutenvrij (moeten) eten. Gerechten als nacho’s zijn eigenlijk altijd glutenvrij en vaak wordt ook met mais tortillas gewerkt. Vergeet in het restaurant niet te informeren naar de mogelijkheden.

Plof samen met je gezelschap neer en geniet van de fantastische ambiance van dit restaurant. Vleesliefhebber of vegetariër, iedereen voelt zich in dit Mexicaanse restaurant gelijk thuis. Bestel een van de super voordelige cocktails of een lekker Mexicaans biertje. Voor je het weet verschijnen de eerste gerechten op tafel en heb je een fantastische avond in dit mooie restaurant. De Mexicaanse keuken is niet voor niets wereldwijd heel populair. Overal ter wereld worden deze gerechten geserveerd en gegeten. Wacht dus niet langer en ga een avond genieten van authentiek Mexicaans eten.

Ben je van plan binnenkort bij Marima te gaan eten? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Hiermee kun je het diner betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10