Eetcafe Ootje Eppie

Dinerbon Eemdijk Eetcafe Ootje Eppie
Adres
Waterkeringpad 61
3754ND Eemdijk
Telefoon
033 299 4100
Dinerbon Eemdijk Eetcafe Ootje Eppie
Dinerbon Eemdijk Eetcafe Ootje Eppie
Dinerbon Eemdijk Eetcafe Ootje Eppie

Ootje Eppie is een gezellig eetcafé in de plaats Eemdijk in de provincie Utrecht. Vroeger was Ootje Eppie een kruidenierswinkeltje. Dit winkeltje was van oma Eppie. Hier komt de naam dan ook vandaan. Door de gezellige inrichting van nu is het kruidenierswinkeltje omgetoverd tot een knus eetcafé waar u kunt komen lunchen of dineren. Bij mooi weer kunt u ook buiten op het terras plaatsnemen. Dit terras is omgeven door groen. Ook kijkt u uit op het veerpontje van Eemdijk naar Eemnes. Een leuk weetje is dat dit veerpontje bekend is van het liedje ‘heen en weer’ van Drs. P.

 

Eetcafé Ootje Eppie heeft een heel uitgebreid menu. De helft van het menu is Thais, de andere helft is Nederlands. Bij de Thaise voorgerechten kunt u onder andere denken aan gebakken wonton met kip en chilisaus of pittige soep met garnalen, groenten en koriander. Voorbeelden van Thaise hoofdgerechten zijn curry, kip met cashewnoten en phangafilet in pittige rode saus. Bij de Nederlandse voorgerechten kunt u onder andere kiezen uit tomatensoep of zalm paling duo. Bij de Nederlandse hoofdgerechten is er bijvoorbeeld keuze uit kipsaté of tournedos. Ook is het mogelijk om bij Ootje Eppie te snacken. Er zijn bijvoorbeeld frikandellen, loempia’s, patat of een broodje hamburger.

 

Eetcafé Ootje Eppie heeft in de winter en in de zomer andere openingstijden. In de winter, van oktober tot en met maart, is Ootje Eppie geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op dinsdag en woensdag is dit van 12:00 tot 23:00, op donderdag van 10:00 tot 23:00 en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 00:00. In de zomermaanden, van april tot en met september, is Ootje Eppie geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 00:00. Als u langskomt, neem dan ook uw dinerbon of dinercheque mee. Die kunt u hier namelijk inleveren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10