Pannekoekboerderij De Hakhorst

Dinerbon Leusden Pannekoekboerderij De Hakhorst
Adres
Waarden 25c
3831HA Leusden
Telefoon
+31 (0)33 4944434
Dinerbon Leusden Pannekoekboerderij De Hakhorst
Dinerbon Leusden Pannekoekboerderij De Hakhorst
Dinerbon Leusden Pannekoekboerderij De Hakhorst

Kies uit meer dan 200 verschillende pannenkoeken bij Pannekoekboerderij De Hakhorst

Kies uit meer dan 200 verschillende pannenkoeken bij Pannekoekboerderij De Hakhorst. Met je dinerbon heb je de keuze uit alle mogelijke varianten en met iedere maand een andere pannenkoekspecialiteit weet je zeker dat je altijd aangenaam verrast kunt gaan worden. Zijn er bepaalde dieetwensen, wil je graag glutenvrij of lactose vrij eten? Geef het door aan het personeel van Pannekoekboerderij De Hakhorst en geniet van een pannenkoek die volledig aan jouw wensen voldoet.

Volg het bakken van de pannenkoeken in de keuken van Pannekoekboerderij De Hakhorst

Wist je dat je het bakken van de pannenkoeken zelf kunt volgen in de keuken van Pannekoekboerderij De Hakhorst? Zo weet je precies wanneer jouw gerecht er aan komt. Kom je met de dinerbon langs met (kleine) kinderen? Dankzij de speelhoek met glijbaan kunnen ook de kleine eters zich prima de hele middag vermaken in Pannekoekboerderij De Hakhorst. Wacht daarom niet langer en breng snel een bezoek! Probeer jij binnenkort een hartige pannenkoek, een pannenkoek met vlees, een pannenkoek met vis of een basis pannenkoek uit? De keuze is volledig aan jou!

Pannekoekboerderij De Hakhorst is zeven dagen per week geopend

Pannekoekboerderij De Hakhorst is zeven dagen per week geopend. Wanneer kom jij langs met je dinercheque? Het restaurant is van maandag tot en met vrijdag geopend van 17:00 uur tot 20:00 uur, op zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 20:00 uur. Kom je graag door de weeks of in het weekend langs bij Pannekoekboerderij De Hakhorst? Het personeel ziet je graag met jouw gezelschap verschijnen. Met je dinercheque zijn er voldoende mogelijkheden en je weet ook nog eens zeker dat er voor iedere eter een passend gerecht te verkrijgen is.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10