Burgerlijk (geen E-vouchers)

Dinerbon Mijdrecht Burgerlijk (geen E-vouchers)
Adres
Hofland 26
3641 GE Mijdrecht
Telefoon
0297-548301
Dinerbon Mijdrecht Burgerlijk (geen E-vouchers)
Dinerbon Mijdrecht Burgerlijk (geen E-vouchers)
Dinerbon Mijdrecht Burgerlijk (geen E-vouchers)
Dinerbon Mijdrecht Burgerlijk (geen E-vouchers)

Let op:

Gelieve niet meer dan 1 cadeaukaart per tafel te besteden. De kaart valt niet de combineren met andere acties (zie ook onze algemene voorwaarden). De cadeaukaart kan alleen worden gebruikt in het restaurant (niet voor bezorgen).

Restaurant Burgerlijk is een trendy en sfeervol ingerichte eetgelegenheid aan het Hofland 26 in Mijdrecht. Je kunt er van maandag tot en met zondag vanaf 17.00 uur terecht om heerlijk te smikkelen van de vele verschillende gerechten die de chef-koks voor je klaar kunnen maken. Uitbaters Alex en Stephan de Meijer hebben bewust voor de naam ‘Burgerlijk’ gekozen omdat het grootste deel van de hoofdgerechten een burger als belangrijkste bestanddeel hebben. Als je nu de indruk krijgt dat Burgerlijk een fastfoodrestaurant is, dan heb je het faliekant mis. Bij dit restaurant is geen sprake van kleffe massaproductie voor een snelle hap. Elk gerecht – en dus ook de burgers – wordt er met zorg, liefde en het gebruik van zo vers mogelijke ingrediënten voor je samengesteld.

Als je de menukaart van Burgerlijk onder ogen krijgt, zal het je misschien verbazen dat er op het gebied van burgers aanmerkelijk meer in de culinaire wereld te koop is dan alleen maar een standaard hamburger of cheeseburger. Zo kan het restaurant je bijvoorbeeld een Griekse burger met tzatziki, feta, olijven, rode ui en courgette serveren. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor een klassieke Amerikaanse burger gaan. Wil je graag meerdere verschillende burgers uitproberen, maar weet je niet zeker of ze uiteindelijk ook echt allemaal in je maag passen? Kies dan voor het inburgering-menu, dat bestaat uit drie kleine burgers naar keuze. Heb je daarentegen juist grote trek, benut dan het saldo van je dinerbon of dinercheque voor een XXL burger van 500 gram.

Ook al vormen burgers de hoofdmoot op de menukaart van Burgerlijk, toch betekent dat niet dat er geen andere keuzes zijn. Je kunt als hoofdmenu bijvoorbeeld ook voor een kogelbiefstuk, spareribs of kipsaté kiezen. Neem ook gerust vegetarische vrienden en familieleden mee naar Burgerlijk, want ook voor hen heeft dit restaurant smakelijke gerechten op de kaart staan. Kinderen die op zondag een bezoekje aan Burgerlijk brengen worden extra verwend, want zij mogen dan helemaal zelf hun favoriete burger in elkaar zetten.

Ben je in het bezit van een dinercheque of een dinerbon, dan kun je deze aan het eind van een avondje smullen bij Restaurant Burgerlijk gebruiken voor het betalen van je rekening.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10