Lotus Corner

Dinerbon Mijdrecht Lotus Corner
Adres
De Lindeboom 18
3641EX Mijdrecht
Telefoon
0297 284838
Dinerbon Mijdrecht Lotus Corner
Dinerbon Mijdrecht Lotus Corner
Dinerbon Mijdrecht Lotus Corner
Dinerbon Mijdrecht Lotus Corner

Lotus Corner is een Chinees specialiteitenrestaurant dat te vinden is aan De Lindenboom 18 in het winkelhart van Mijdrecht. Het restaurant is voorzien van een moderne inrichting die geaccentueerd wordt door enkele typische Chinese decoraties. Je auto voor de deur van het etablissement parkeren is helaas niet mogelijk want Lotus Corner bevindt zich in het deel van het centrum dat alleen voor voetgangers toegankelijk is. Er zijn echter voldoende parkeerplekken op loopafstand beschikbaar. Lotus Corner is elke dag van de week geopend. Van dinsdag tot en met zondag kun je er van half 5 ‘s middags tot half 10 ‘s avonds terecht en op maandag van 5 uur ‘s middags tot 8 uur ‘s avonds. Dit Chinese restaurant biedt je ook de mogelijkheid om hun gerechten thuisbezorgd te krijgen, maar als je voor die variant kiest kun je de bezorger NIET met het saldo van je dinerbon of dinercheque betalen.

Wil je met verrassende nieuwe Chinese smaken kennismaken? Dan ben je bij Lotus Corner zonder meer aan het juiste adres. Je kunt er natuurlijk ook voor traditionele gerechten kiezen, zoals bijvoorbeeld tomatensoep of kippensoep als voorgerecht, maar het is ook mogelijk om er haaienvinnensoep te proeven. Geen zin in soep als voorgerecht? Kies dan bijvoorbeeld voor kroepoek, saté ayam of loempia van het huis. Voor wat betreft het hoofdgerecht biedt dit restaurant je onder meer kip-, eend- en visschotels in verschillende smaakvarianten en kun je ook kiezen uit bami- en nasi- en mihoen goreng-gerechten. Als je graag uitgebreid bij Lotus Center wilt dineren geeft het restaurant je de mogelijkheid om te smullen van een Chinese of Indische rijsttafel. Zelfs gasten die helemaal niet van Chinees of Indisch eten houden kunnen bij dit restaurant heerlijk smikkelen, want de keukenbrigade maakt ook graag een halve gebraden kip of biefstuk van de haas voor je klaar. Beide laatstgenoemde opties worden dan geserveerd met friet en groente.

Na lekker smullen bij Lotus Center breekt natuurlijk het moment aan dat je de rekening voor al je consumpties moet gaan betalen. Geen stress, want daarvoor kun je natuurlijk gewoon (deels) het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10