Miyabi

Dinerbon Utrecht Miyabi
Adres
Brusselplein 7
3541CH Utrecht
Telefoon
030 3079012
Dinerbon Utrecht Miyabi
Dinerbon Utrecht Miyabi
Dinerbon Utrecht Miyabi
Dinerbon Utrecht Miyabi

Woon je in Utrecht of ben je een dagje uit in het centrum van Utrecht, dan kun je met je Dinerbon de dag afsluiten in Miyabi Asian Cuisine. Hier proef je de verfijnde keuken van Azië in een prachtige ambiance. Het restaurant is gelegen in het centrum van Utrecht, met talrijke winkels in de nabijheid. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras van Miyabi dat pal aan een prachtige fontein ligt. Hierdoor zul je in het drukke Utrechtse stadsleven jezelf even kunnen ontspannen met heerlijke Aziatische gerechten en in een Aziatische sfeer. Neem voor je dagje uit naar Utrecht dus zeker je Dinercheque mee.

Lunchen bij Miyabi

Overdag kun je bij Miyabi terecht voor een heerlijke lunch. Dit kan bestaan uit een typisch Aziatische lunch met Aziatische gerechten, maar er zijn ook Hollandse lunchgerechten op de kaart te vinden, zoals belegde broodjes, soepen, uitsmijters en hamburgers. Wil je uitgebreid lunchen?zoek dan een heerlijke Aziatisch gerecht uit met vlees, vis of vegetarisch.

Dineren bij Miyabi

Bij Miyabi kun je met je Dinerbon heerlijk en uitgebreid dineren. De kaart heeft veel keuzemogelijkheden. De starters bestaat uit diverse streetfood snacks in Aziatische stijl. Een salade is ook mogelijk of de zogenaamde pokebowl, een traditioneel gerecht uit Hawaï. Ben je een liefhebber van sushi? Dan heb je een zeer grote keuze uit verschillende sushi gerechten. En diegene die niet van sushi houdt, is er een keuze uit een groot aanbod aan vlees- en visgerechten op Aziatische wijze klaargemaakt. Voor vegetariërs zijn er verschillende vegetarische gerechten te verkrijgen. Ook gerechten uit andere delen van de wereld, zoals Surinaamse roti staan op de kaart vermeld. Er is een open keuken in het restaurant, zodat je altijd kunt toekijken hoe jouw gerechten bereid worden.

Ambachtelijk ijs

Naast een Aziatische restaurant kun je met je Dinercheque ook bij Miyabi terecht om een ijsje te eten. Hier wordt ijs ambachtelijk gemaakt en is er een keuze uit maar liefst 20 verschillende smaken. Veel ijsgerechten staan ook op de dessertkaart van Miyabi. Al het ijs wordt op ambachtelijk wijze bereid aan de hand van authentieke recepten. Kom dus ook zeker eens het ijs proeven van Miyabi.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10