Miyabi

Dinerbon Utrecht Miyabi
Adres
Brusselplein 7
3541CH Utrecht
Telefoon
030 3079012
Dinerbon Utrecht Miyabi
Dinerbon Utrecht Miyabi
Dinerbon Utrecht Miyabi
Dinerbon Utrecht Miyabi

Ontdek en ervaar de verfijnde elegantie en liefdevolle passie van de Aziatische keuken.Een unieke ambiance en hoffelijke service komen met pure smaaksensaties samen in de Miyabi beleving.

Restaurant Miyabi is de plek waar originele smaken, uitzonderlijke combinaties en bijzondere presentatie samen komen. Dit aanvullend met een persoonlijke en uiterst vriendelijke service, in een ongedwongen en inspirerende setting, maakt dat je bij Miyabi de Aziatische keuken op een unieke manier ervaart.

Locatie

Restaurant Miyabi is gevestigd in het stadscentrum van Leidsche Rijn te Utrecht.Het ultieme genieten ervaar je door onze prachtige ligging, in de gezellige sfeer van de boulevard en de promenade.De fontein gelegen aan ons uitgestrekte terras maakt dat je je in ontspannen sferen waant. Bij Miyabi staat genieten dan ook hoog in het vaandel.

Zo geniet je bij ons van een rijke lunch of een mooi diner van bekende Aziatische specialiteiten zoals sushi, wagyu beef, kreeft of gegrilde coquilles. Ook voor smakelijk ambachtelijk ijs, een gezellige borrel of de beste take-away gerechten, ben je bij Miyabi aan het juiste adres.

Wij verwelkomen u heel graag met uw dinercheque of dinerbon!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews