Heeren van Montfoort

Dinerbon Montfoort Heeren van Montfoort
Adres
Hoogstraat 41
3417HB Montfoort
Telefoon
0348-471229
Dinerbon Montfoort Heeren van Montfoort

Restaurant De Heeren Van Montfoort is te vinden, zoals de naam al doet vermoeden, in het centrum van Montfoort. Met uw Dinerbon kunt u hier dagelijks (behalve maandag) genieten van een lunch of diner. De Heeren Van Montfoort wordt ook daadwerkelijk gerund door drie heren. Zij maken zo’n beetje alles mogelijk voor hun gasten. Niets is te gek!

Het servicegerichte personeel zet zich altijd voor de volle 100% in om het de gasten naar hun zin te maken. Ook het eten is van zodanige kwaliteit, dat u zich koning te rijk zult voelen. En het is nog betaalbaar ook. Zeker met uw Dinerbon! De keuken is overwegend Frans, maar geïnspireerd door invloeden van over de hele wereld. U kunt een aantal culinaire voor- en tussengerechten bestellen. Zo maken de chefs onder andere steak tartaar, vitello tonnato en kalfszwezerik voor u klaar. Ook de hoofdgerechten zijn van kwalitatief hoge orde. Ze werken daarbij graag met seizoensgebonden ingrediënten. Deze komen zeker tot hun recht bij het Menu van de Chef; een wekelijks wisselend menu met drie, vier of vijf gangen. Dit kan ook gecombineerd worden met een wijnarrangement. De sommelier neemt u dan mee op reis langs veel verschillende wijngebieden. Santé!

Restaurant De Heeren Van Montfoort is dus een goede gelegenheid om uw Dinercheque te besteden. Van binnen is het restaurant modern en stijlvol ingericht en uitgerust met heerlijk comfortabele stoelen. Bij mooi weer kunt u ook eten in de prachtige binnentuin. U zult zich dan echt op vakantie in Frankrijk wanen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10