Hotel 't Paviljoen

Dinerbon Rhenen Hotel 't Paviljoen
Adres
Grebbeweg 103-105
3911AV Rhenen
Dinerbon Rhenen Hotel 't Paviljoen

Hotel ’t Paviljoen ligt in Rhenen, een stad in het Oosten van de provincie Utrecht. In Rhenen bevindt zich de bosrijke Grebbeberg en precies hier, omringd door natuur, ligt ook het hotel. Daarnaast heeft dit hotel hele bijzondere buren, namelijk het Ouwehands Dierenpark Rhenen. Binnen het hotel is er een restaurant, genaamd ‘Magnolia’ waar u kunt genieten van heerlijk eten. Dit restaurant kenmerkt zich door hun ‘ambachtelijke koken’. Zo zijn alle producten dagvers en puur uit de natuur. Ook maakt de keukenbrigade zelf hun ijs, sauzen en soepen.

 

Als u een blik op het menu werpt, valt meteen op dat er veel keuze uit verschillende gerechten is. Bij de voorgerechten worden onder andere rundercarpaccio, gerookte zalm en enkele salades aangeboden. Als hoofdgerecht staat bijvoorbeeld pasta, varkenshaas en gebakken zeebaars op het menu. Als nagerecht is te kiezen uit kazen of een chocoladetaartje, vanilleijs met merengue of een proeverij van desserts.

 

Wat ook meteen opvalt op het menu is dat het restaurant bij elke gang een of meerdere vegetarische opties aanbiedt. Ook voor vegetariërs is het dus een aanrader om te komen eten. Kinderen zijn ook zeker welkom, er is een speciale kinderkaart en ook een recreatieruimte waarin gespeeld kan worden. Daarnaast staat op de reguliere kaart bij de hoofdgerechten aangegeven dat friet, salade, groenten of zoete aardappel friet bijbesteld kan worden. Zo wordt er dus weinig eten weggegooid omdat mensen het toch niet willen.

 

Wanneer u wil komen eten in dit restaurant, kunt u kiezen om in het restaurant te gaan zitten. Verder staan er ook tafeltjes in de gezellige serre en is er ook een bar/lounge die voorzien is van een openhaard. Als u plaatsneemt in een van deze ruimtes om te gaan eten, vergeet dan zeker niet uw dinerbon of dinercheque mee te nemen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10