De Soester Duinen

Dinerbon Soest De Soester Duinen
Adres
Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
Telefoon
035 - 6036010
Dinerbon Soest De Soester Duinen
Dinerbon Soest De Soester Duinen
Dinerbon Soest De Soester Duinen

De Soester Duinen is al sinds de jaren zeventig een begrip in Nederland. Dankzij de vriendelijke bediening, warme sfeer en goede prijs-kwaliteitverhouding voelt u zich meteen thuis. Genieten staat hier centraal, en dat kan hier uitstekend! Ervaar het zelf en neem uw Dinercheque mee, want hier kunt u gewoon mee betalen.

Puur koken en verse ingrediënten staan hoog in het vaandel bij De Soester Duinen. De koks gebruiken uitsluitend de beste en lekkerste producten die het seizoen en de regio te bieden hebben en weten de meeste creatieve en culinaire gerechten te creëren. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de natuur. Zo gebruiken ze uitsluitend MSC gecertificeerde vis, ecologisch boord, scharrelvlees en veelal biologische groenten. Hierdoor wisselt de menukaart regelmatig. Op de lunchkaart vindt u verrukkelijke gerechten zoals cappuccino van bospaddenstoelen, parelcouscoussalade en ossenhaas met kruidenboter, friet en salade. Komt u ’s avonds genieten van een lekkere maaltijd met uw Dinerbon? Ga dan voor een verrukkelijke gekonfijte eendenbout en zachtgegaarde landhoender met gebroken lijnzaad en een jus van koffie of de ‘Catch of the Day’. Sluit af met een heerlijke mousse van hazelnoot met gezouten karamel en pure chocolade en uw avond kan niet meer stuk!  

Na een mooie wandeling of fietstocht door de prachtige heideterreinen en bossen, is de Soester Duinen de ideale bestemming om neer te strijken en heerlijk te ontspannen. Geniet in ruil voor uw Dinerbon of Dinercheque van een verfrissend drankje, heerlijke lunch of smaakvol diner. U bent elke dag van de week van harte welkom! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10