Chidòz

Dinerbon Utrecht Chidòz
Adres
Biltstraat 7
3572AA Utrecht
Telefoon
085 483 5229
Dinerbon Utrecht Chidòz
Dinerbon Utrecht Chidòz
Dinerbon Utrecht Chidòz
Dinerbon Utrecht Chidòz

Ben je op zoek naar een modern Mexicaans restaurant in Utrecht, dan is Chidoz aan de Biltstraat 7 in Utrecht zonder meer een aanrader. Je hoeft namelijk niet bang te zijn dat je er verwelkomd wordt door ‘lollige’ personeelsleden met sombreroz of dat je er jengelende mariachimuziek te horen krijgt. Daar staat tegenover dat de geserveerde spijzen en dranken gegarandeerd van topkwaliteit zijn. De inrichting van Chidoz vertoont veel overeenkomsten met een Hollandse lunchroom en biedt je volop zitplaatsen om op je gemak van je Mexicaanse lekkernij te kunnen genieten. Het restaurant is van maandag tot en met zaterdag geopend van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds en op zondag van 3 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds.

Chidoz biedt haar gasten naar eigen zeggen ‘legendary Mexican food’. En daar is geen woord van gelogen. Bij dit restaurant dus geen standaard burrito zoals die bij tal van andere soortgelijke restaurants wordt geserveerd. De burrito’s van Chidoz worden daarentegen verrijkt met smaaktoevoegingen uit tal van andere wereldwijde keukens. Denk daarbij onder andere aan het gebruik van lentje-uitjes uit Vietnam of op Italiaanse wijze gegrilde groente. Kortom, de beste smaakcombinaties die de hele wereld je te bieden heeft. Bij Chidoz wordt gegarandeerd alles vers bereid, van slow coocked vlees tot de superhete salsa. Omdat smaken en voorkeuren natuurlijk heel erg individueel zijn, biedt dit restaurant je de mogelijkheid om voor het saldo van jedinerbon of dinercheque zelf je favoriete combi’s te maken. Kies in de eerste plaats de basis van je gerecht, zoals een burrito, een taco of nacho’s en selecteer vervolgens de vulling, die kan bestaan uit geitenkaas, zoete aardappel of rund-, varkens- of kippenvlees. Tenslotte maak je je eigen Mexicaanse topgerecht af door er bijvoorbeeld sla, ananas of huisgemaakte guacamole aan toe te voegen en het geheel te laten overgieten met een van de legendarische sauzen van Chidoz.

Met het oog op de openingstijden is Chidoz zowel perfect voor een Mexicaanse lunch alsook een prima start van je avondje uit. Alle legendarische spijzen en dranken van dit restaurant kun je natuurlijk gewoon met je dinercheque of je dinerbon betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10