Het Gegeven Paard

Dinerbon Utrecht Het Gegeven Paard
Adres
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Telefoon
030 7606828

Heb jij een dinercheque of dinerbon in de kast liggen en ben je op zoek naar een leuk restaurant waar je deze kunt uitgeven? Kom dan naar Het Gegeven Paard in Utrecht. Het Gegeven Paard is een restaurant op de begane grond van het nieuwe TivoliVredenburg. Kom langs voor ontbijt, lunch, borrel of diner en om je dinercheque uit te geven.

Het Gegeven Paard is een eetcafé. Je kunt op deze populaire locatie terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner, of een (vrijdagmiddag)borrel met vrienden of collega’s. Loop het pand naast Hoog Catharijne binnen en geniet van de unieke sfeer en het eigenwijze concept. Het restaurant gaat maandag tot en met vrijdag om 09:00 open. Op zaterdag en zondag om 10:00. De sluitingstijd varieert van 00:00 tot 01:30. Je kunt dus bijna elk moment van de dag bij dit restaurant terecht. Dat en de handige locatie, pal in het centrum van de stad, maken Het Gegeven Paard een populaire bestemming.

Ben je op zoek naar een plek waar je kunt genieten van onbijt of lunch en ondertussen kunt werken? Maak gebruik van de snelle wifi, goede koffie en heerlijke gerechten. Zo zijn er broodjes te bestellen met (vegan) kroketten, zalm, gebakken paddenstoelen en rundercarpaccio. Je kunt deze bestellen op een Italiaanse bol of met glutenvrij brood. Naast broodjes zijn er een aantal gerechten die je de hele dag kunt bestellen. Onder andere: tomatensoep, pokebowl, flammkuchen en geitenkaassalade.

’s Avonds geniet je van gerechten als kipsaté, hamburger, pasta of tikka masala. Kom je langs voor een borrel? Het Gegeven Paard heeft een groot wisselend aanbod speciaalbier, ciders, wijn, port, cognac en likeuren. Ook kun je een proeverij bestellen met verschillende soorten whisky, rum of tequila. Daarnaast kunnen de barmanenen verschillende cocktails voor je maken. Bestel wat borrelhapjes zoals: nacho’s, bitterballen of falafel en je borrel is compleet.

Bezoek je binnenkort het centrum van Utrecht? Dan kun je Het Gegeven Paard niet overslaan. Kom langs en vergeet niet je dinerbon mee te nemen. Na je borrel, lunch of diner kun je hiermee afrekenen. Loop nog een rondje over de mooie grachten en geniet van alles wat het pittoreske Utrecht te bieden heeft.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10