India Port (DI t/m VR, geen e-vouchers)

Dinerbon Utrecht India Port (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Adres
Oudegracht aan de Werf 144
3511 AZ Utrecht
Telefoon
030 - 2332666
Dinerbon Utrecht India Port (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Dinerbon Utrecht India Port (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Dinerbon Utrecht India Port (DI t/m VR, geen e-vouchers)

Let op: Wij accepteren Diner Cadeau alleen op Dinsdag t/m Vrijdag. Geen e-vouchers. Alleen fysieke passen.

In het gezellige oude centrum van Utrecht is een stukje Indiase cultuur te vinden. Restaurant India Port bevindt zich in één van de oude werfkelders in de binnenstad. Het bijzondere aan de werfkelders is dat ze onder het straatniveau liggen. In de zomer kunt u ook heerlijk op het terras aan de gracht dineren. U kunt er ook terecht met uw Dinerbon! Restaurant India Port is dagelijks geopend tussen 17:00 en 22:30. Reserveer online of per telefoon.

De koks bereiden in ruil voor uw Dinerbon een grote verscheidenheid aan Indiase specialiteiten, zoals curry’s en Tandoori. Uw gerecht wordt daarbij altijd voorzien van rijst en salade. Laat u verassen door de heerlijkste Indiase kruiden en specerijen. De gerechten zijn over het algemeen licht pittig, maar dit kan altijd aangepast worden aan uw persoonlijke voorkeur. Er is voor iedereen wel iets lekkers te vinden op de uitgebreide menukaart. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kip, lam of een lekker vegetarisch gerecht met linzen of kikkererwten. Ook mag een lekker stukje Nan of Papperdum natuurlijk niet ontbreken. Vergeet uw Dinercheque niet!

Voor speciale gelegenheden kunt u ook kiezen voor één van de speciale menu’s. Heeft u bijvoorbeeld een huwelijksjubileum? Ga dan voor het Romantische Menu, een zesgangenmenu met maar liefst 16(!) verschillende verrassingsgerechtjes. Daarnaast biedt India Port ook nog een aantal viergangenmenu’s aan, die allen een verschillend Indiaas thema hebben. Met uw Dinercheque kunt u bij India Port dus ontsnappen van de drukke binnenstad. Kom helemaal tot rust in deze Indiase oase aan het water.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10