Restaurant Bommm Smaakmakers

Dinerbon Veenendaal Restaurant Bommm Smaakmakers
Adres
Ronde Erf 88
3902CZ Veenendaal
Telefoon
0318 510926
Dinerbon Veenendaal Restaurant Bommm Smaakmakers
Dinerbon Veenendaal Restaurant Bommm Smaakmakers

Voor verschillende gelegenheden zit je bij Restaurant Bommm Smaakmakers helemaal goed

Voor verschillende gelegenheden zit je bij Restaurant Bommm Smaakmakers helemaal goed. Wellicht wil je een avondje met vrienden borrelen, je wilt je verjaardag vieren of je gaat graag uit eten met collega’s. Bij Restaurant Bommm Smaakmakers weet je zeker dat je op vele vlakken volledig ontzorgd gaat worden en dat je kunt genieten in een ongedwongen en een ontspannen ambiance. Je bent met je dinerbon van harte welkom en je kunt lekker eten op ’t Erf. Kom je binnenkort een keer langs voor een diner, voor een lunch of voor koffie of thee met gebak?

Vier met je dinerbon je verjaardag bij Restaurant Bommm Smaakmakers

Het team van Restaurant Bommm Smaakmakers weet als geen ander hoe ze een feestje kunnen maken van een verjaardag. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende verjaardagsarrangementen. Zo weet je zeker dat het feestje volledig, al dan niet boven je verwachtingen komt. Kwaliteit en gezelligheid voor ieder gezelschap vormt dan ook altijd het uitgangspunt. Kom met je dinercheque langs met vrienden of de hele familie. Ook is er natuurlijk aan de kleine feestvierders gedacht. Restaurant Bommm Smaakmakers biedt speciale kindergerechten en het restaurant biedt plek voor 10 tot wel 600 personen.

Het Restaurant Bommm Smaakmakers is vier dagen per week voor je geopend

Of je nu graag je verjaardag wilt gaan vieren bij Restaurant Bommm Smaakmakers, wilt genieten van een lekker kopje koffie, uitgebreid wilt lunchen of ontspannen wilt dineren, in alle gevallen kun je jouw dinercheque hier besteden. De keuken van Restaurant Bommm Smaakmakers is van woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 11:00 uur. Let er wel op dat de keuken op woensdag en donderdag sluit om 20:00 uur en op vrijdag en zaterdag om 21:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10